spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertZile decisive pentru Pandurii

    Zile decisive pentru Pandurii

    Prioritatea principală: achitarea rapidă măcar a unui salariu

    Edi Iordănescu trăgea săptămâna trecută un semnal de alarmă: „cu fiecare zi care trece sunt tot mai departe de a semna prelungirea de contract cu Pandurii”. În continuare există riscul major ca târgujienii să-şi piardă antrenorul în această vară, asta dacă nu cumva în zilele viitoare nu se vor rezolva problemele cu banii. Sau măcar o parte din aceste belele care le dau fiori conducătorilor. Chiar Narcis Răducan s-a aflat în ultima perioadă la Târgu-Jiu pentru a încerca alături de finanţatori să rezolve situaţia. „Săptămâna aceasta este decisivă. Avem nevoie în această săptămână de plata măcar a unui salariu. Prioritare sunt securizarea contractelor unor jucători, să-l convingem pe Edi să continue şi să începem să completăm lotul cu noi jucători conform obiectivelor pe care le avem”, a declarat Narcis Răducan, şeful pandurilor.

    sport-01-23

    Miza pe Trifu

    Pentru a nu fi prinşi pe picior nepregătit de startul campaniei pentru stagiunea viitoare, conducerea de la Pandurii a încercat zilele trecute să rezolve unele probleme ce ţin de lot. De consemnat despărţirea de Pedro Mingote, portar care după opt sezoane petrecute la Pandurii a decis că e timpul să plece, nemulţumit de statutul de rezervă. S-au mai parafat şi alte acte. „Am semnat prelungirea contractului lui Trifu. Se încheia contractul, iar jucătorul este unul de viitor, cu mari calităţi. În plus avem nevoie de el ca jucător sub 21 de ani”, a comentat Răducan. Se ştie faptul că din campionatul care urmează, toate echipele de Liga 1 sunt obligate să aibă în teren un jucător sub 21 de ani pe toată durata jocului, aşa că toate echipele vor căuta să acopere această gaură cu tineri cât mai valoroşi. În plus, Trifu era unul din jucătorii preferaţi ai lui Iordănescu, iar dacă jucătorul nu acuza anumite probleme de sănătate, acum vorbeam de un Rodemis Trifu jucător de bază în echipa olteană.

    S-au decis pe cine lasă acasă

    Târgujienii s-au mai despărţit şi de alţi jucători. „Mingote a plecat deja, iar lui Vasco nu i-am activat clauza de prelungire a contractului. E un jucător care ne-a ajutat în acest sezon, mai ales în prima parte, atunci când stăteam destul de rău la capitolul fundaşilor centrali. Răduţ şi Erico şi-au încheiat şi ei contractele şi sunt în căutarea unor alte echipe la care să evolueze. Şi Pleaşcă este la final de contract, în cazul său urmează să mai discutăm, vom vedea dacă va continua sau nu aici”, a mai punctat Răducan. Este de aşteptat ca şi alţi jucători care nu s-au adaptat la echipă să plece în perioada următoare, iar gorjenii să înceapă să aducă şi ei piesele care le trebuie în angrenajul echipei. La o adică, orice plecare trebuie suplinită cu o venire…

    Pun la cale strategia

    Târgujienii vor să fie pregătiţi pentru stagiunea viitoare, aşa că deja au început să-şi facă anumite planuri pentru perioada precompetiţională. Totul a fost făcut cu avizul dat de Edi Iordănescu, antrenor care în acest moment nu se ştie dacă va mai continua sau nu la Pandurii. astfel, reunirea a fost fixată pentru data de 13 iunie, apoi se va pleca în două stagii de pregătire în Slovenia, unde gorjenii vor avea parte şi de un program tare de meciuri de verificare. „Ne dorim din nou amicale foarte tari în cantonament, genul celor din iarnă. I-am spus atunci lui Edi că ne vor ajuta pentru ceea ce va urma. El spunea atunci, în glumă, că vreau să-l dau afară cu acele amicale încă înainte de reluarea campionatului, dar s-a văzut că ne-au ajutat foarte mult acele confruntări foarte tari şi în play-off am pierdut doar un singur meci, şi acela dintr-un penalti discutabil. E mai bine aşa, cu adversari foarte puternici decât cu nişte echipe de bucătari, să le dăm 10-12 goluri şi când revenim în ţară să ne trezim că nu suntem departe de ceea ce credeam noi. Nu vrem să ne păcălim. Avem nevoie de asemenea adversari pentru campania europeană, pe care o vrem cât mai lungă. Avem mare nevoie de o prezenţă în grupele Europa League şi trebuie să facem tot ce putem să ajungem acolo”, a mai declarat Narcis Răducan, preşedintele pandurilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: