spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertZile importante pentru Pandurii

    Zile importante pentru Pandurii

    Tehnicianul pandurilor află astăzi dacă va fi suspendat, în timp ce echipa se antrenează în capitală

    De ieri a început mini stagiul de pregătire al pandurilor în București. Un cantonament de patru zile care se va încheia sâmbătă cel mai probabil cu un meci de verificare. Dacă până acum oltenii preferau să meargă în pauzele competiționale la Brașov, acum s-a ales o altă locație, București. „Ne-a fost frică de vreme, ar fi putut fi frig tare la Brașov. Aici în capitală avem condiții de antrenament bune și asta m-a interesat cel mai mult. Avem teren de antrenament bun, de calitate”, spune Iordănescu. Astăzi, tehnicianul va afla dacă este sau nu suspendat după eliminarea din meciul cu CSMS Iași. „Nu ar trebui să fiu suspendat”, spune Edi Iordănescu.

    sport-01-11

    Stagiu util!

    Din punctul de vedere al antrenorului Edi Iordănescu, acest cantonament din capitală este foarte util. „Avem mai multe obiective pe care le urmărim, în primul rând vrem să ținem sub control echipa. Intrând într-un cantonament centralizat controlezi și alimentația, știi ce mănâncă și știi că nu mănâncă prostii, ce ar putea mânca în timpul lor liber. E important să avem control din punctul de vedere al alimentației. Avem control și asupra odihnei, al vitaminizării. Având trei mese pe zi le administrezi așa cum trebuie”, spune Edi Iordănescu. Mai mult, antrenorul urmărește și altceva de la acest stagiu. „Facem două antrenamente pe zi și le facem așa cum trebuie. Una e să le faci în Târgu-Jiu și ei să fie liberi, prin oraș, între ele, și să fie neodihniți. Avându-i aici, îi am sub control. Vor fi șase antrenamente bune, zic eu, putem să mai reglăm și ce a mai rămas de reglat pe partea tehnico-tactică”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Tehnologia a ajuns la Pandurii

    Cei de la Pandurii au planuri mari, așa că și-au perfecționat partea medicală din club. „Noi am făcut și niște teste de sânge ca să vedem cum stăm. Am decis să devină o obișnuință, să le facem la fiecare șase luni. Sunt testele pe care le facem obligatoriu la centrele de medicină sportivă pentru viză, dar noi am decis să le mai facem de două ori, câte unul între cele obligatorii, deci vine câte un control la trei luni. E bine așa pentru că putem identifica din timp eventualele probleme. La un sportiv pot să apară modificări substanțiale, iar noi vrem să avem sub control toate lipsurile pe care le au ei în organism, ce trebuie să mai remediem, dacă putem să personalizăm o schemă de vitaminizare pentru un anumit jucător. La meciul cu Timișoara am decis să-l menajăm pe Vasco pentru că la testul de sânge ieșise un grad ridicat de oboseală. În fotbalul mare se practică chestii de genul ăsta. Iar acum, dacă tot am făcut acele teste, știm unde suntem și putem să mai intervenim la vitaminizare, la alimentație sau la odihnă”, a mai spus Edi Iordănescu.

    „Sper să nu fiu suspendat”

    Astăzi antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu va fi judecat de Comisia de Disciplină după eliminarea din meciul cu CSMS Iași. Tehnicianul speră să fie iertat, ceea ce chiar nu ar fi o premieră în fotbalul românesc. Dacă alți antrenori au fost iertați după ce au comis anumite nereguli, Iordănescu nu a beneficiat niciodată de clemența comisiilor. „Va fi o comisie și sper într-o decizie de moralitate, să nu fiu suspendat, pentru că, până la urmă, s-a dovedit că am fost dezavantajați într-o manieră destul de categorică, nu doar cu o decizie. A fost o viciere clară de rezultat. Cred, și sper în același timp, să nu fi fost rea intenție, însă am fost trimis direct în tribună, fără a fi fost avertizat înainte. Am înțeles că în raport s-a scris că am fost eliminat pentru proteste repetate. La ce decizii s-au luat, era greu să te abții, să nu protestezi, dar eu am făcut-o cu decență. Nu am adus injurii, nu am făcut-o în mod deplasat. A venit la mine și am fost direct trimis în tribună. Nu am fost avertizat, nu nimic…”, a spus Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: