spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertZilele trec, transferurile întârzie!

    Zilele trec, transferurile întârzie!

    Aproape că tinde să devină o telenovelă. Echipa lui Edi Iordănescu, Pandurii se află în Olanda, a intrat în cea de-a doua săptămână de cantonament, iar întăririle întârzie să apară. Situația nu este deloc plăcută, iar Edi Iordănescu fierbe pur și simplu. Nici ieri nu s-a parafat niciun transfer, deși echipei îi trebuie urgent 4-5 jucători care să vină și să ridice valoarea echipei. Gorjenii nu vor să facă mutări doar de dragul de a le face, au nevoie de întăriri adevărate, dar acestea parcă nu vin.

    sport-02-23

    Negocieri fără rezultat

    Nimeni nu spune că nu s-au dus discuții cu jucători, nimeni nu-i poate acuza pe gorjeni că nu au încercat, însă măiestria unui conducător este să dea lovituri, să convingă și în termeni mai nefavorabili jucătorilor și favorabil clubului. Cert este că Edi Iordănescu nu are un lot competitiv, asta e tot ceea ce contează, iar de suferit va suferi toată lumea. „S-a negociat foarte mult cu jucători care, practic, trag de timp, ei așteaptă și alte campionate și de aceea nu sunt hotărâți să semneze contracte. Plus că se tem să vină în România, că nu se plătesc salariile. Cred că am vorbit numai eu cu vreo 20 de jucători”, spune Edi Iordănescu.
    Acesta s-a apucat și a înșirat câteva nume de jucători ofertați. „Am avut un fundaș central din Portugalia, prima ligă, Mingote chiar a încercat să-l convingă că la Pandurii lucrurile sunt altfel, dar tot la fel, ne-a refuzat până la urmă. Am avut discuții și cu mijlocaș central olandez de primă ligă, care a evoluat titular în sezonul trecut, dar tot degeaba. Am vorbit până și cu De Lucas, la fel am pățit… Cu Marius Constantin, a cerut prea mult, iar legat de Tahar, cei de la Mediaș nu vor sub 100 de mii de euro pe el”, a declarat Iordănescu.

    Fac ceva rapid?

    Edi Iordănescu nu și-a pierdut speranța. „Sper ca în viitoarele zile să reușim să rezolvăm cât de cât, situația. Eu vreau doi fundași centrali, nu doar unul, dar ar fi bun măcar unul să transferăm. În iarnă aș vrea să mai completăm cu 2-3 jucători, dar până atunci ce ne facem? Avem o mare problemă, axul central. Aici trebuie neapărat făcut ceva”, a mai punctat Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: