Acasa / Actualitate / Judecătoare şantajistă, dată afară de la o facultate din Târgu-Jiu

Judecătoare şantajistă, dată afară de la o facultate din Târgu-Jiu

Obişnuia să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi înstăriţi pe care apoi îi şantaja. Vorbim despre o judecătoare a Curţii de Apel din Craiova, care a fost reţinută de DNA. Ea a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce primea 5.000 de euro de la un bărbat pe care îl ameninţase că îi va spune soţiei despre relaţia lor. Carmen Elena Mladen era şi conferenţiar universitar la Facultatea de Drept din Târgu-Jiu a Universităţii „Titu Maiorescu”. Asta până joi când conducerea universităţii a luat măsuri drastice şi a anunţat printr-un comunicat că i-a suspendat contractual de muncă şi a decis încetarea oricăror raporturi de colaborare cu aceasta.

Judecătoarea Carmen Mladen a fost prinsă în flagrant delict, miercuri seară, în Gara de Nord din Bucureşti. Femeia tocmai încasase banii de la un lichidator. Anchetatorii au stabilit că judecătoarea îşi făcuse un adevărat obicei din asemenea practici. A atras în cursa ei mai mulţi oameni de afaceri, a întreţinut relaţii sexuale cu ei, apoi le-a cerut bani în schimbul tăcerii. Cel puţin aşa susţin anchetatorii. Alături de judecătoare a mai fost reţinut şi un complice de-al acesteia. Colegii femeii, intervievaţi de jurnaliştii de la România TV, au fost uimiţi de scandalul în care este implicată. Bărbatul şantajat este soțul unei colege. Ca să nu-l dea în vileag, victima a dat banii ceruţi, dar a anunţat şi Poliţia. Judecătoarea Carmen Mladen, a fost conferenţiar universitar la Facultatea de Drept din Târgu-Jiu a Universităţii „Titu Maiorescu”, însă, de joi a fost data afară: „Conducerea Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti a decis suspendarea contractului individual de muncă al doamnei conferenţiar universitar dr. Elena Carmen Mladen, cadru didactic la Facultatea de Drept Târgu şi încetarea oricăror raporturi de colaborare cu aceasta. Universitatea Titu Maiorescu se disociază de orice fapte şi atitudini care contravin normelor legale, valorilor morale şi principiilor deontologiei profesionale. În acelaşi timp, condamnă cu fermitate orice încălcări ale legii şi orice abateri de la conduita morală”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior.

Dan Voinea: „Nu a dat de bănuit. Era exigentă, venea rar la cursuri şi greu de abordat”

Cel mai de seamă reprezentant al Facultăţii de Drept Târgu-Jiu din cadrul UTM, conferenţiar universitar doctor Dan Voinea s-a declarat surprins de acuzaţiile care i se aduc fostei sale colege: „Trecea destul de rar pe la cursurile de Drept al Transporturilor. Din câte ştiu eu era plătită cu ora. Era o persoană greu abordabilă şi nu a dat niciodată de înţeles că ar avea astfel de manifestări. Era destul de reţinută şi pleca imediat după cursuri. În plus pot să vă spun că era extreme de exigentă şi pica mulţi studenţi”. În 2010, Carmen Mladen a fost audiată de CSM după ce a fost fotografiată în compania unui interlop. A scăpat uşor atunci după ce a reuşit să-i convingă pe anchetatori că pozele au fost trucate. Atât judecătoarea, cât şi complicele acesteia, urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*