Acasa / Actualitate / Primarul Pavel, anchetat în libertate

S-a declarat nevinovat!

Primarul Pavel, anchetat în libertate

Judecătorii Tribunalului Gorj au respins măsura de arestare preventivă propusă de procurori în cazul primarului comunei Peştişani, Florin Pavel. Procurorul de caz Emil Moţa a cerut arestarea preventivă pentru 29 de zile pentru Florin Pavel, edilul fiind acuzat de pentru infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, neglijenţă în serviciu şi luare de mită. Parchetul Judeţean va face, însă, recurs la decizia judecătorilor.

Ancheta lui Moţa are legătură cu o tranzacţie dubioasă privind stingerea unei datorii între afaceriştii Doru Şerban şi Dan Floarea, afacere în care ar fi fost implicată şi primăria condusă de Florin Pavel. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au început urmărirea penală împotriva primarului din comuna Peştişani, încă din timpul campaniei electorale, liberalul Florin Pavel câştigând, chiar şi aşa, un nou mandat de primar. Potrivit anchetatorilor, Pavel ar fi acceptat bunuri sau bani de la Dan Floarea pentru ca societatea acestuia, Tech Safety SRL, să execute lucrări de construcţie la Campusul Şcolar din Peştişani.

Pavel, susţinut de soţie

Florin Pavel şi-a susţinut nevinovăţia încă de la primele audieri pe care anchetatorii le-au întreprins în cazul său. !Nu am luat mită şi sunt nevinovat, Am încredere în Justiţie, iar eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-mi demonstra nevinovăţia”, susţinea Pavel în momentul reţinerii pentru 24 de ore. Pe parcursul audierilor, şi soţia lui Pavel a declarat că primarul este nevinovat. „Suntem o familie modestă. De şapte ani muncim să ne ridicăm casa, soţul meu nu a luat mită şi nu a încălcat legea şi va dovedi acest lucru”, a precizat soţia lui Florin Pavel.

Un comentariu

  1. pacat ce s e intampla cu primarul pavel.OM de mare conditie ,destept, devotat comunei, respectos si modest sunt putine din calitatile sale , dar pentru unii care vor sa intre in primarie cu forta e hartuit de o luna cu rasurile de presa . Mai speram ca aceasta comunitate  va  avea norocul sa se bucure de cel ales , nu se va face jocul santajistului ce se lauda ca are la mana de la capii judetului la ai politiei si l vor face primar..????!!!!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*