Acasa / Headlines / Excluderi din PDL Gorj după alegerile locale

Excluderi din PDL Gorj după alegerile locale

Conducerea PDL Gorj a luat, în şedinţa de Birou Permanent Judeţean, primele măsuri după alegerile locale. Astfel, în şedinţa de sâmbătă a fost exclus democratul Ion Sanda pentru că a făcut campanie electorală alături de USL, după cum au declarat surse din PDL Gorj.

Conform aceloraşi surse, în atenţia conducerii PDL Gorj se află şi trei consilieri judeţeni pentru neimplicare în campania electorală. Şedinţa BPJ a PDL Gorj a fost una în care s-a făcut o analiză asupra organizaţiilor şi rezultatelor obţinute de acestea în alegeri, dar şi una în care s-a făcut o informare cu privire la discuţiile purtate în cadrul Biroului Permanent Naţional. În şedinţa de sâmbătă, liderul PDL Bumbeşti-Jiu, Ilie Crintea, a renunţat la mandatul de consilier local, organizaţia pe care acesta o conducea la Sadu, obţinând rezultate slabe la alegerile ce tocmai s-au încheiat. În ceea ce-l priveşte pe democratul Nicolae Nicolcioiu, acesta a renunţat la mandatul de consilier local deoarece ar fi fost incompatibil prin faptul că va fi propus pentru funcţia de director la firma de salubrizare din Peştişani. Cât despre primarii democraţi, aceştia au primit din partea conducerii PDL Gorj undă verde pentru a face alianţe cu restul formaţiunilor în vederea stabilirii viceprimarilor inclusiv cu USL Gorj, după cum a declarat preşedintele PDL Târgu-Jiu, Nicolae Daviţoiu.

Ruşeţ: „Mi-am asumat rezultatul”

În şedinţa de aseară a Colegiului Director al PDL s-au stabilit etapele validării noii conduceri a partidului şi etapele analizelor la nivelul organizaţiilor judeţene. Liderul democrat Ion Ruşet a declarat, vineri, că „toate analizele la organizaţie vor fi direcţionate de ceea ce se stabileşte la nivel naţional, duminică”. Referitor la rezultatele obţinute de PDL Gorj la alegerile locale, preşedintele Ion Ruşeţ a declarat că „eu mi-am asumat rezultatele obţinute la nivelul judeţului. În funcţie de ce discutăm la centru şi de cum evaluăm organizaţia, eu îmi asum orice consecinţă a acestui rezultat”. La rândul lui, prim-vicepreşedintele PDL Gorj, deputatul Severus Militaru, a declarat că „trebuie văzut ce se întâmplă în PDL Gorj, să se vadă unde s-a greşit cum s-a greşit iar cine a greşit să-şi asume această greşeală”.

Surse din lumea politică vorbesc despre o demisie a conducerii PDL Gorj. Se pare, tot potrivit unor surse, șefia va fi preluată de un parlamentar din afara județului. Până la închiderea ediţiei nu fusese stabilită nici o măsură în ceea ce priveşte organizaţia PDL Gorj, însă, cele mai noi informaţii le veţi afla în timp real accesând www.igj.ro.

Un comentariu

  1. Da,voi liderii trebuie sa va asumati situatia in care va aflati si nu membrii de rand.Voi ati votat legi antinationale,voi ati politizat toate institutiile de stat,voi ati lovit in proletariatul roman prin masuri de falimentare si disponibilizare,voi ati votat legi antisociale de inchidere a scolilor,spitalelor,fabricilor de medicamente,voi ati propus legea resurselor minerale permisiva instrainarii lor,voi ati votat taierea pensiilor,salariilor,ajutoarelor sociale si sunteti vinovati de moartea a sute de mii de oameni din cauza lipsurilor materiale,voi ati adus coruptia la rang de virtute,voi ati indatotat tara in mod intentionat si ati facut ca Romania sa nu se mai ridice niciodata,voi ati introdus dictatura,voi ati furat la greu,voi ati dorit schimbarea Constitutiei pentru a va permanentiza la conducere,voi ati propus regionalizarea ca apoi sa sfartecati tara pentru a satisface prietenul vostru.Pentru toate astea si pentru multe alte nenorociri nu trebuie sa va mire  rezultatele.Sunt prea bune.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*