Acasa / Headlines / Prefectul Liviu Andrei, la un pas de schimbare

Prefectul Liviu Andrei, la un pas de schimbare

Prefectul judeţului Liviu Andrei se aşteaptă să fie schimbat din funcţie, lucru care dacă se va întâmpla va fi luat ca atare de către acesta. Andrei spune, însă, că se gândeşte la o strategie, iar liderul Florin Cârciumaru vorbeşte de o schimbare a prefectului după alegerile generale.

Preşedintele liberal Dian Popescu continuă să-i ceară demisia prefectului de Gorj, Liviu Andrei, în condiţiile în care în locul acestuia doreşte să-l pună pe funcţie pe Octavian Lupulescu. Chiar şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj Ion Călinoiu a declarat luni seara la emisiune „Punctul pe I” că dacă va avea loc o schimbare aceasta nu trebuie să fie considerată ca fiind luată ca o măsură politică. Cât despre cel care este posibil să ocupe pe viitor funcţia de prefect Ion Călinoiu spune că acesta trebuie să răspundă sarcinilor de serviciu.

Cârciumaru: Prefectul va fi schimbat după alegeri

Care va fi situaţia exactă şi ce se va întâmpla nu se ştie cu exactitate şi asta ca urmare a faptului că liberalii doresc să-şi pună omul pe funcţie iar preşedintele PSD, Florin Cârciumaru spune altceva. Astfel, acesta a declarat jurnaliştilor că „ştiu de la domnul prim-ministru şi ştiu că s-a discutat iar hotărârea a fost ca prefectul să fie schimbat după alegerile generale”, a spus Cârciumaru.

Andrei: Demisia este una act unilateral

Cât despre prefectul Liviu Andrei, acesta spune că se aşteaptă să fie schimbat. „Eu am rămas de bună credinţă, mi-am făcut treaba iar dacă va exista o demitere a mea îmi rezerv dreptul de a face o strategie personală pe care o voi urma”, a spus prefectul Liviu Andrei. Surse din USL susţin, însă, că sunt şanse ca Liviu Andrei să fie numit într-o funcţie de secretar de stat. Există şi varianta prefectului, în care acesta susţine că nu este exclus să ajungă inspector guvernamental sau să se impună pe scena politică, însă, familia ocupă primul loc în luarea deciziilor. „Eu sunt înalt funcţionar public, pot merge şi în instanţă. Pentru mine este o funcţie care îmi asigură un trai decent mie şi familiei. Trebuie să mă gândesc la familia mea, ea este pe primul loc”, a mai declarat Andrei. Implicarea pe scena politică este şi ea o variantă pentru Liviu Andrei, însă, o variantă care poate să îi ofere posibilitatea de a demonstra multe, după cum susţine. Şi alegerile parlamentare par să-l intereseze pe actualul prefect, cu atât mai mult cu cât declară că a căpătat experienţă şi a demonstrat multe.

Declaraţii incendiare

Nu trebuie omis faptul că de la o guvernare la alta, prin prisma funcţiei deţinute, mai toţi reprezentanţii guvernului în teritoriu au intrat în posesia informaţiilor incendiare, care uneori au fost făcute publice, alteori nu. Acelaşi lucru este posibil a se întâmpla şi la Gorj, odată cu schimbările ce tind să prindă contur, susţin surse demne de încredere.

Un comentariu

  1. Liviu Andrei a ajuns inalt functionar public prin plagiat, ptr. ca lucrarea cu care a absolvit INA, era copiata (in final doar 50% dupa ce prietenii l-au ajutat sa o modifice). Ca sa fii inspector guvernamental, trebuie sa fii inalt functionar public! Prin urmare, daca s-a dovedit ca ai plagiat, se anuleaza si concursul pentru subprefect deci adio inspector guvernamental!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*