Acasa / Headlines / Ruşeţ, Militaru şi Popescu, “luminaţi” de Blaga

Ruşeţ, Militaru şi Popescu, “luminaţi” de Blaga

Cei trei parlamentari democrat liberali, Ion Ruşeţ, Severus Militaru şi Cosmin Popescu, vor afla mâine, când se vor întâlni cu secretarul general al PDL, Vasile Blaga, dacă la Gorj se vor relua alegerile la organizaţiile din teritoriu.

După ce au făcut mai multe deplasări la Bucureşti pentru a afla răspunsul la sesizarea înaintată, abia mâine cei doi parlamentari democrat liberali, Severus Militaru şi Cosmin Popescu, vor afla decizia pe care centru o va lua cu privire la reluarea alegerilor din teritoriu. De altfel, la discuţia ce va avea loc mâine, la ora 10, cu secretarul general al PDL, Vasile Blaga, cel care răspunde şi de organizaţia de la Gorj, va fi prezent şi preşedintele interimar al PDL Gorj, Ion Ruşeţ. Contactat telefonic, acesta a întărit, încă odată, faptul că vrea transparenţă în organizaţie dar şi decizii care să se ia în mod democratic. Mai mult decât atât, Ruşeţ a precizat că decizia de reluare a alegerilor din teritoriu a fost luată în şedinţa CODA. “Nu este decizia mea, decizia îi aparţine Comisiei de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor, ea fiind luată cu o majoritate de 18 la 9. Pentru corecta informare a gorjenilor, vreau să spun că domnul Cosmin Popescu a fost prezent şi el la acea şedinţă. Mâine îmi voi expune punctul de vedere şi aştept decizia Biroului Permanent Naţional, după care voi acţiona în consecinţă“, a mai declarat preşedintele interimar al PDL Gorj.

Militaru : “Nu vreau alte alegeri“

Cei doi deputaţi, Cosmin Popescu şi Severus Militaru, nu sunt de acord cu decizia luată de către CODA cu privire la reluarea alegerilor în organizaţiile din teritoriu. Deputatul Severus Militaru a precizat că “nu sunt de acord să se reia alegerile în organizaţiile în care s-au făcut alegeri, mai ales că pe colegiile noastre noi am participat la organizarea acestor alegeri. În cazul domnului Cosmin Popescu, pe colegiul lui sunt 5 primari şefi de organizaţii şi tot aşa s-a decis să se reia alegerile“. Militaru este de părere că Ruşeţ ar dori reluarea alegerilor în organizaţii deoarece “Birourile Permanente Locale sunt cele care desemnează delegaţii la Conferinţa Judeţeană de Alegeri din data de 19 martie“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*