Acasa / Headlines / Uneperiştii râvnesc la complexuri

Uneperiştii râvnesc la complexuri

Uneperiştii nu pierd timpul şi îşi văd de propriile proiecte legate de promovarea pe funcţii. În timp ce liderul UNPR Gorj, Marius Vlaicu îşi doreşte mult o ascensiune profesională la CE Turceni a colegului de partid Marius Iacob, vicepreşedintele partidului, deputatul Dan Ilie Morega vrea ca liderul filialei să ocupe o funcţie corespunzătoare la unul din complexuri. Liderul PDL Gorj, Ion Ruşeţ a precizat că „sunt solicitări în acest sens, dar nu s-a stabilit nimic concret în acest sens. Declaraţia lui Vlaicu că vrea să fie prefect este cu totul surprinzătoare pentru un preşedinte. Şi eu îmi doresc funcţia de prim-ministru”.

Făcând parte din coaliţie, conducerea UNPR Gorj consideră că este normal ca specialiştii UNPR să fie promovaţi pe funcţii din eşalonul doi, atâta timp cât au pregătirea necesară. Preşedintele UNPR Gorj Marius Vlaicu doreşte, cu orice preţ, o refacere a organigramei, mai exact o provomare a colegului de partid Dumitru Iacob, în prezent şef Departament Transport la CE Turceni. „Domnul Iacob este un om cu experienţă în minerit, are doctoratul, şi eu cred că se impune să aibă o funcţie superioară celei deţinute acum. Eu zic că în organigramă ar putea ocupa o funcţie asemănătoare celor din eşalonul doi, la Complexul Turceni”, a precizat liderul UNPR Marius Vlaicu. Experienţa profesională a lui Dumitru Iacob, în domeniul minier, este confirmată şi de către liderul democrat-liberal Ion Ruşeţ. „Îl cunosc pe domnul Iacob din 1983 şi are experienţă. Consiliul de Administraţie este în măsură să ia decizii cu privire la o modificare a organigramei. Domnul Iacob ar fi putut promova şi, în condiţii normale, fără să facă parte dintr-un partid politic”, a mai declarat Ion Ruşet.

Promovare şi pentru Vlaicu

În calitate de vicepreşedinte în cadrul UNPR, deputatul Dan Ilie Morega susţine faptul că îşi doreşte ca specialiştii organizaţiei să îşi aducă aportul la dezvoltarea judeţului. „Pentru un preşedinte al UNPR Gorj, am o propunere de a ocupa o funcţie onorantă, conform funcţiei politice deţinute. Acum este director adjunct la BATS Rovinari, dar pentru el este important să ocupe o poziţie de director adjunct la unul din complexuri. Dar …toate aceste probleme le va discuta domnul Oprea cu persoanele în măsură. Păi ori suntem parteneri, ori nu mai suntem. Eu nu cer ceea ce nu se cuvine”, a declarat vicepreşedintele UNPR Dan Ilie Morega.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*