Acasa / Actualitate / Acoperiş nou la Ambulanţa Gorj

Acoperiş nou la Ambulanţa Gorj

Clădirea Serviciului de Ambulanţă Gorj are şanse să aibă în curând un acoperiş nou. Şi asta după ce ploile au trecut prin acoperişul vechi, lăsând urme vizibile pe pereţi. Noul manager a făcut demersurile necesare, urmând ca în termen de câteva luni, clădirea în care îşi desfăşoară activitatea să nu se mai ude la fiecare ploaie.

Acoperişul transformat într-o adevărată sită nu a suferit reparaţii, încă de la înfiinţarea Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. Cel puţin aşa susţine actualul manager, hotărât ca în termen de câteva luni să realizeze un acoperiş nou, pe toată suprafaţa clădirii. „Clădirea necesită reparaţii capitale, dar bugetul nu ne permite, aşa că vom face o şarpantă. Are nevoie de reparaţii, pentru că practic de la construcţia clădirii nu s-a mai făcut nici o reparaţie. Sperăm ca în câteva luni să reuşim să avem un acoperiş deasupra clădirii, astfel încât să nu mai plouă peste tot. În atelierul nostru a plouat peste tot. Se vede cu ochiul liber ce dezastru a făcut ploaia aici, pereţii sunt decojiţi, pentru că atunci când plouă, curge apa şi prin acoperiş”, a spus managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Marinică Niculescu. Investiţia se ridică la peste o sută de mii de lei, însă va face toţi banii, după cum a concluzionat managerul unităţii.

A cerut suplimentarea numărului de ambulanţe

Managerul Ambulanţei îşi doreşte să suplimenteze numărul ambulanţelor din parcul auto. Şi asta pentru că numărul celor existente este insuficient, pentru a face faţă solicitărilor. Se cunoaşte bine faptul că există un deficit de ambulanţe, motiv pentru care după o analiză la rece, s-a considerat necesar solicitarea altor ambulanţe la minister. „Am solicitat încă 16 ambulanţe de toate tipurile, pentru că avem nevoie la nivelul judeţului de aceste maşini. Cu ajutorul acestora am rezolva anumite probleme existente la diferite staţii. Nu ştiu dacă le vom primi pe toate cele solicitate, însă sper ca ministerul să ne aloce măcar câteva ambulanţe”, a mai spus managerul Ambulanţei Gorj. Răspunsul la această solicitare încă nu a ajuns la Târgu-Jiu, însă este aşteptat în perioada următoare, după ce ministerul a anunţat că va trimite la staţiile din ţară o sută de ambulanţe noi.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*