4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăActualitateAflă ce posturi vacante de preoți sunt în Gorj

Află ce posturi vacante de preoți sunt în Gorj

În urma şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial al Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei, de la sfârșitul lunii aprilie, s-a hotărât scoaterea la concurs a mai multor posturi de preot în parohii din județul Gorj. Perioada depunerii dosarelor candidaților va lua sfârșit pe 28 mai.

Mitropolia Olteniei a decis scoaterea la concurs a mai multor posturi de preot în parohii din județul Gorj. Astfel, iată unde absolvenții Facultății de Teologie pot deveni preoți: la Motru a fost scos la concurs postul de preot II, de la Parohia Motru I, Protoieria Târgu-Jiu Nord, cu o mie de familii, categoria A. A fost scos la concurs și postul vacant de preot paroh de la Parohia Gornăcel, Protoieria Târgu-Jiu Nord, cu 250 de familii, categoria II A, dar și postul de preot paroh de la Parohia Săcelu, Protoieria Târgu-Cărbuneşti, cu 170 de familii, categoria II B. Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 28 aprilie – 28 mai 2017.

Prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru alte posturi

În urma aceleiași ședințe s-a hotărât prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru ocuparea următoarelor posturi clericale vacante: postul de preot paroh la Parohia Bucovicior, Protoieria Craiova Nord, cu 170 de familii, categoria II C; postul de preot paroh la Parohia Călugărei, Protoieria Băileşti, cu 250 de familii, categoria III B; postul de preot paroh la Parohia Blahniţa de Sus, Protoieria Târgu-Cărbuneşti, 160 de familii, categoria III C. Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 28 aprilie – 28 mai 2017.

MISS și MISTER BOBOC la Liceul Tehnologic ”Ion Mincu”

0
Elevii Liceului Tehnologic ”Ion Mincu” desemnează titlurile de MISS și MISTER BOBOC 2022. Luni 28...

Promovări la DGASPC

0
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj organizează, la final de an, o...

Depistați în flagrant, în timp ce sustrăgeau material lemnos

0
Doi bărbați au fost prinși de oamenii legii în timp ce exploatau material lemnos, dintr-o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!