19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateAflă ce posturi vacante de preoți sunt în Gorj

Află ce posturi vacante de preoți sunt în Gorj

În urma şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial al Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei, de la sfârșitul lunii aprilie, s-a hotărât scoaterea la concurs a mai multor posturi de preot în parohii din județul Gorj. Perioada depunerii dosarelor candidaților va lua sfârșit pe 28 mai.

Mitropolia Olteniei a decis scoaterea la concurs a mai multor posturi de preot în parohii din județul Gorj. Astfel, iată unde absolvenții Facultății de Teologie pot deveni preoți: la Motru a fost scos la concurs postul de preot II, de la Parohia Motru I, Protoieria Târgu-Jiu Nord, cu o mie de familii, categoria A. A fost scos la concurs și postul vacant de preot paroh de la Parohia Gornăcel, Protoieria Târgu-Jiu Nord, cu 250 de familii, categoria II A, dar și postul de preot paroh de la Parohia Săcelu, Protoieria Târgu-Cărbuneşti, cu 170 de familii, categoria II B. Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 28 aprilie – 28 mai 2017.

Prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru alte posturi

În urma aceleiași ședințe s-a hotărât prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru ocuparea următoarelor posturi clericale vacante: postul de preot paroh la Parohia Bucovicior, Protoieria Craiova Nord, cu 170 de familii, categoria II C; postul de preot paroh la Parohia Călugărei, Protoieria Băileşti, cu 250 de familii, categoria III B; postul de preot paroh la Parohia Blahniţa de Sus, Protoieria Târgu-Cărbuneşti, 160 de familii, categoria III C. Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 28 aprilie – 28 mai 2017.

Dosar penal, din cauza mamei

0
Un tânăr și-a ales cu dosar penal, după ce s-au urcat la volan, deși nu...

Post de psiholog scos la concurs de Poliția Gorj

0
Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Gorj va angaja un ofițer de poliție specialitatea „siguranță...

Actualul director al CSM Târgu Jiu, singurul candidat pe postul permanent

0
Robert Bălăeț este singurul candidat care s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!