Acasa / Actualitate / Belgher trece la desfundat canale, în Târgu Jiu.

Belgher trece la desfundat canale, în Târgu Jiu.

Consilierul local din Alimpești, Leonida Belgher va face curățenie în Târgu Jiu. Totul după ce instanța la obligat la muncă în folosul comunității. Pentru că nu mai poate conduce aproape 5 ani de acum încolo, Belgher a cerut instanței să poată presta activitate pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu.

S-a vorbit mult despre faptul că Leonida Belgher va ajunge să lucreze la Primăria Târgu Jiu însă nimeni nu s-ar fi gândit că va presta muncă în folosul comunității. Consilierul va lucra cot la cot cu beneficiarii ajutorului social după ce instanța așa a decis. „Mi-au interzis să mai conduc 4 ani 6 luni, e normal ca instanța să ia hotărârea să pot să fac acolo unde stau. Nu știu ce o să fac, depinde de hotărârea pe care o să o ia Primăria Târgu Jiu, dar, trebuie să muncesc în folosul comunității. Fac orice, ca să pot  să ajut oamenii, să vedem ce zice primarul. Eu sunt dispus să fac orice. Să desfund canale, mi-aș dori cel mai mult să facem curățenie, să scoat praful din oraș”, a declarat la un post de radio Leonida Belgher.

Blestemele lui Belgher

Alesul local consideră în continuare că a fost condamnat fiind nevinovat. „Această condamnarea a mea a fost ilegală și o să demonstrez asta. O să-i bată bunul Dumnezeu pe toți! M-au umilit destul, Dumnezeu o să-mi facă dreptate! Trei au căzut, mai sunt 10!”, a mai adăugat consilierul local.

Un comentariu

  1. Vai, ce rusine pentru acest imbecil.dar sa stea linistit ca il va insoti si ajuta amicul sau de gargara L.m. Romanescu, adica o alta creatura in bulversarea administrativ-gospodareasca a acestui oras blestemat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*