Bilete epuizate la Teatrul Elvira Godeanu! Uite ce piesă se joacă

0
17

teatruBiletele pentru una dintre piesele de teatru puse în scenă de actori renumiţi în cadrul Festivalului „Zilele Elvira Godeanu” au fost epuizate încă din prima zi. Miercuri, vor ajunge la Târgu-Jiu actorii Pavel Bartoş şi Rodica Mandache de la Teatrul „Odeon”, însă gorjenii care nu şi-au achiziţionat bilete nu vor mai putea să cumpere, deoarece acestea au fost vândute din prima zi.

Ediția a XVI-a a Festivalului Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” a debutat sâmbătă la Târgu-Jiu cu piesa „O noapte furtunoasă” care s-a jucat cu sala plină. Pe 10 mai va veni la Târgu-Jiu Teatrul «Odeon» cu spectacolul «Family Fairs», în regia lui Radu Afrim, pus în scenă de renumiţii actori Pavel Bartoș și Rodica Mandache. „De miercuri ne sosesc primii invitaţi. O să fie cu siguranţă un spectacol inedit. Va fi prezent Teatrul «Odeon», din componenţa căruia face parte şi îndrăgitul actor Pavel Bartoş. Vineri, va veni Teatrul „Aureliu Manea” de la Turda, cu piesa „Insomniacii”. Pentru spectacolul de miercuri al Teatrului «Odeon», biletele s-au vândut încă din prima zi în care s-au pus la vânzare. Era de aşteptat pentru că va fi doar un spectacol al Teatrului «Odeon»”, a precizat Iani Gârbaciu, purtător de cuvânt al Teatrului „Elvira Godeanu”.

Florin Piersic, la Târgu-Jiu

Cei care vor să îl vadă pe Florin Piersic, încă mai pot să achiziţioneze bilete, asta deoarece celebrul actor va ajunge la Târgu-Jiu luna viitoare. Acesta va susţine două spectacole în zilele de 16-17 iunie. „Mai sunt bilete pentru spectacolul lui Florin Piersic din iunie, probabil oamenii s-au gândit că mai au timp să cumpere. De asemenea mai sunt bilete şi pentru spectacolul Oanei Pellea şi cred că mai sunt câteva şi la spectacolul cu Marcel Iureş”, a mai precizat Iani Gârbaciu.

Preţul unui bilet este 60 de lei la toate spectacolele cu excepţia Galei Premiilor „Elvira Godeanu şi a spectacolului „Insomniacii” al Teatrului „Aureliu Manea” de la Turda, costul acestora fiind de 20 de lei. Zilele Teatrului Elvira Godeanu se vor încheia pe 28 Mai, iar printre cei care vor urca pe scena din orașul nostru se numără Oana Pellea, Pavel Bartoș, Marcel Iureș, Horațiu Mălăele, dar și alții la fel de cunoscuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here