Acasa / Actualitate / Bugetul alocat deszăpezirii din Târgu Jiu, majorat

Bugetul alocat deszăpezirii din Târgu Jiu, majorat

Mai mulți bani pentru dezăpezire. Primăria municipiului Târgu Jiu a suplimentat cu încă 150 de mii de lei contractul încheiat cu firma care se ocupă de dezăpezirea orașului. Măsura a fost luată ca urmare a avertizărilor meteorologice de viscol și ninsori.

Contractul adițional a fost încheiat încă de săptămâna trecută, vechea convencție expirând pe data de 15 martie. „ Întrucât condițiile meteo anunțate de Institut erau destul de nefavorabile am făcut tot posibilul să echipăm utilajele pentru a asigura eventuale dezăpeziri care ar putea să apară. Discuțiile au fost purtate și vis a vis de costurile acestor intervenții și în final am semnat noile documente, Suma alocată în urma acestui act adițional, semnat cu Edilitara, este de de 150 mii de lei”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Lucrurile au funcționat bine

În ciuda criticilor atrase pentru modul în care s-a făcut dezăpezirea anul acesta edilul municipiului, Marcel Romanescu, susține că utilajele și-au făcut datoria. Nopțile l-au prins pe primarul PNL pe străzi, edilul afirmând că fiind la fața locului a observat cum stau lucrurile în teren. „Toată noaptea am fost pe traseu. Pe arterele principale lucrurile au funcționat bine, a rămas ca pe zonele de cartiere să se mai intervină. Eu zic că s-a acționat bine dar ținând cont că a nins continuu dezăpezirea s-a făcut mai greu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*