Acasa / Actualitate / Calvarul de pe DN 67 va continua aproape o lună

Calvarul de pe DN 67 va continua aproape o lună

Calvarul de pe Drumul Național 67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea va mai continua încă trei săptămâni. Zeci de șoferi care au circulat pe acest drum s-au ales cu parbrizele mașinilor sparte de criblura care nu s-a lipit de asfalt.

Cristi Tudor, reprezentantul Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu, a spus că tratamentul care se efectuează va fi finalizat în aproximativ trei săptămâni: „În acest moment, echipa este în zona localității Câmpu Mare și se va merge cu acest tratament până în zona localității Polovragi. În trei săptămâni estimăm că se va finaliza această lucrare“.

Păgubiții criblurii de pe DN 67 s-au întâlnit

O parte dintre păgubiți s-au întâlnit săptămâna trecută pe platforma Debarcader și au întocmit un tabel cu numele celor care au suferit daune, urmând să se adreseze instanței de judecată pentru recuperarea costurilor pe care le implică schimbarea parbrizelor. Cristi Tudor spune că vina aparține celorlalți participanți la trafic care nu respectă limitările pe sectorul unde se lucrează: „Revenim cu recomandarea către conducătorii auto de a respecta condițiile de trafic, viteza și distanța față de mașina din față“.

3 comentarii

  1. Rusine . Un judet de rusine

  2. Ce poti sa ceri unui judet condus de un bolesvic cum este Circiumaru

  3. V ai de mama noastra. Pana nu dispare carciumaru si gasca lui cu unul ca Tudor si asemenea creaturi sa coduca judetul asa vom traii

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*