Acasa / Actualitate / Camere video montate în parcarea de la Rodna. Romanescu speră să prindă „hoțu’”

Camere video montate în parcarea de la Rodna. Romanescu speră să prindă „hoțu’”

Parcarea de la Rodna va fi monitorizată video din această săptămână. Primarul speră în acest fel ca orice suspiciune de fraudă să dispară. Săptămâna trecută edilul afirma că are dubii în privința încasărilor din decembrie și ianuarie. Îndemnat să se adreseze organelor competente Romanescu susține că nu are încă dovezi.

Primarul Municipiului Târgu Jiu nu a dat încă de urma banilor „pierduți” din parcarea de la Rodna. Romanescu susține că abia după montarea camerelor de filmat va avea o situație concretă a mașinilor care intră zilnic în parcarea de la Rodna. „Am avut o discuție cu domnul Tătaru în momentul de față cautăm modalități pentru a monitoriza parcarea. Săptămâna aceasta se montează și camerele în parcarea de la Rodna pentru a avea o evidență a activității angajaților, a numărului de mașini care parchează, a timpului petrecut în parcare. Și dacă ne duceam să facem o plângere la organele competente ne întrebau clar de dovezi ori neavând camere este foarte greu de probat. Eu sper ca după instalarea camerelor să vedem cu adevărat modul în care se taxează și valoarea tichetelor de la Rodna”, a declarat Marcel Romanescu.

Anchete la foc automat

Cel vizat direct în scandalul sumelor încasate în parcarea de la Rodna susține că nu se pune problema unor ilegalități. Rotaru face și el o achetă în paralel cu cea anunțată de municipalitate. „Se face anchetă, eu nu am făcut nicio ilegalitate. Am stat două săptămâni acolo, a fost totul foarte bine. Nu-și permite nimeni să facă ilegalități, depinde mult și de trafic. Eu am spus că are dreptate primarul, și voi face și eu o analiză în paralel. Eu sunt cel care i-am spus despre aceste chestiuni că și mie mi s-a părut dubios. Din discuțiile pe care le-am avut cu oamenii au fost zile și zile. Este problema că sunt 100 și ceva de locuri de parcare și sunt când mai multe când mai puține. Sunt și locuri pentru persoane cu handicap sunt și abonamente. Nu cred că au fost prea multe probleme”, a declarat Marian Rotaru la un post de radio local.

Un comentariu

  1. Pai altceva mai stiti, decat plangeri peste plangeri pe la gabori sau procurori, prietenii vostri. Astea sint cheltuieli inutile, auzi camere sa vezi cine fura tichetele. Numai la tine sub basca pot fata ideile astia. Mare ghinion pe capu nostru

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*