Candidat eliminat de la Titularizare. A încercat să copieze

0
280

La examenul de Titularizare în învățământul gorjean s-au prezentat 439 de candidat din cei 500 care s-au înscris. Un candidat a fost eliminat din concurs pentru tentative de fraudă. „84 candidaţi s-au retras din motive personale, 63 au absentat, iar 1 candidat a fost eliminat din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2019-2020“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediul inspectoratului școlar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratul școlar în intervalul 12 – 14 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here