Acasa / Actualitate / Capotă s-a retras din cursa pentru șefia Spitalului Județean. „Mă simt dezamăgit!”

Capotă s-a retras din cursa pentru șefia Spitalului Județean. „Mă simt dezamăgit!”

Au rămas doi candidați în cursa pentru șefia Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Actualul manager interimar, Gigel Capotă, s-a retras după ultimele dezvăluiri din presa gorjeană. Acesta a refuzat ieri să participe la prima proba a concursului.

Solicitarea făcută de liberali în sedința de Consiliul Județean a fost picătura care a umplut paharul. Gigel Capotă susține că s-a retras deoarece în toată această poveste erau implicați oameni care nu ar merita să fie vorbiți de rău. „Având în vedere ce s-a vehiculat, în presă, cum că eu aș fi penalul Gorjului……Eu venisem decis să particip la concurs dar, dacă s-a vehiculat că factorul politic, prin președintele Consiliului Județean, ar vrea să mă impună peste cadrul legal, m-am răzgândit. Eu nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra dânsilor și am hotărât să mă retrag. Orice om de bună credință stie că nimeni nu poate influența un concurs. Nu am luat ușor această decizie, am și eu o familie, am o vârstă, o experiență și mă simt dezamăgit”, a declarat Gigel Capotă.

Cine va fi șef la SJU?

Capotă recunoaște că decizia a luat-o la cald și că după ce a făcut pasul retragerii i-a părut rău. O parte din actuală echipă nu au înțeles gestul, ceea ce l-a făcut pe Capotă să regrete și mai mult că s-a dat la o parte. „Declarația făcută excede cadrul legal. Nici nu m-am uit pe ele, e vina mea, recunosc, dar eu chiar nu aveam cunostință că sunt urmărit penal. Nu știu să vă spun cine va ocupa scaunul de director, fiecare candidat are șansa lui. Eu consider că proiectul meu de management era cel mai bun”, a concis Capotă.

În cursa pentru șefia Spitalului au rămas medicul Gheorghe Neață și economistul Adrian Grecu. La conducerea unității medicale de la Târgu Jiu s-a aflat, timp de câțiva ani, social democratul Tiberiu Tătaru.

Un comentariu

  1. Aveti dreptate, e cel mai bun proiect. Nu stiu cat o sa reușiți să realizați. Oricum ati inceput bine cu croitorie, spălătorie in cadrul spitalului. Ati atins mai multe aspecte, printre care și locuri de munca. Ce m a uimit la proiectele celorlalti 2 candidati a fost faptul că nu stiu sa scrie sau să așeze în pagina. Probabil ca nu si a facut sigur lucrarea de licență, ca altfel profesorul nu ar fi acceptat un asemenea proiect. Sper sa participati la următorul concurs, ca pentru unii, cei care muncesc se numesc PENALI. Mult succes!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*