Catrinoiu strângea bani pentru judecătoarea şantajistă

0
10

Curtea de Apel Bucureşti a dezvăluit câteva dintre discuţiile dintre judecătoarea de la Craiova şi preşedintele PNTCD, Matei Catrinoiu. În febra campaniei electorale, cu trei zile înainte de alegeri, omul de afaceri era preocupat să strângă cei cinci mii de euro ceruţi de magistratul din Bănie ca să ţină secretă aventura dintre ei.

Noi amănunte ies la iveală în cazul scandalului sexual, soldat cu arestarea preventivă a judecătoarei de la Curtea de Apel Craiova, Carmen Mladen. Denunţătorul este nimeni-altul decât Matei Catrinoiu, preşedintele PNTCD, aşa cum este specificat şi în comunicatul Curţii de Apel Bucureşti. Interceptările telefonice de pe data de 6 iunie au scos la iveală noi amănunte. Magistratul i-a dat de înţeles că un SRI-ist ar deţine fotografii compromiţătoare cu cei doi. Catrinoiu nu a căzut, însă, în plasă.

Mladen Elena Carmen: „Deci pozele sunt la ei, le vor înlătura. Presiunile au fost foarte mari. M-au pus pe mine, cică să fac eu plângere….De fapt eu am fost o marionetă, pe tine te voiau să te distrugă. Înţelegi?”

Catrinoiu Matei: „Eu am făcut rost de suma asta de cinci mii de euro….”

Mladen Elena Carmen: „Aş! Păi, ştiu că este…na!”………..

Catrinoiu Matei: „Păi, păi….eu spusei, le dăm banii şi rămânem cu beleaua în continuare. Tu ascultă…”

Mladen Elena Carmen: „Nu rămânem cu nicio belea. Deci absolut îţi garantez, sub nicio formă nu este nicio belea. Deci nu este nicio belea. Ce vrei să-ţi fac, să-ţi dau în scris?”.

Relevante sunt şi discuţiile dintre judecătoare şi complicele său, aşa-zisul angajat de la SRI.

Mladen Elena Carmen: „Boul vrea probe, a plecat, dar nu dă nimic, cică are acasă, a venit să vorbească, sar nu-i e frică de nimic, spune calm ce fac?”

Stoian Ionel: „Am prevăzut. Ne-ai pus să distrugem. Tot se duce de râpă. Moşu n-are trei mii.”

Mladen Elena Carmen: „Vrea pozele, altfel nu dă nimic. Se duce acasă şi dacă nu i se dau pozele, nu dă nimic”

Stoian Ionel: „De unde să luăm noi poze?”.

Matei Catrinoiu nu a fost de găsit pentru a comenta aceste interceptări. Între timp, magistraţii judecătoarei au declarat că de fapt aceasta este o victimă, fiind violată de omul de afaceri timp de doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here