Acasa / Actualitate / Cauțiunea pentru a suspenda executarea Consiliului Local în procesul cu Pandurii va fi plătită de Primăria Târgu Jiu

Cauțiunea pentru a suspenda executarea Consiliului Local în procesul cu Pandurii va fi plătită de Primăria Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a acceptat să plătească peste 16.000 de lei sub formă de cauțiune pentru ca acțiune de suspendare a executării hotărârii judecătorești prin care Consiliul Local a fost obligat să plătească suma de 2,8 milioane de lei vechi către clubul de fotbal Pandurii.

„Voi face toate demersurile pentru a păstra minimele șanse pe care le mai are Consiliul Local în acest proces. Nu vreau ca vreodată cineva să mă arate cu degetul și să spună că mai aveam o șansă la Înalta Curte de Casație și Justiție și că primarul s-a opus. Voi face demersurile legale să le pun la dispoziție mai ales că există și o hotărâre de Consiliu Local sumele necesare pentru a putea să intervină în acel dosar. Nu știu care sunt șansele. Din ce discut cu multe persoane, șansele sunt foarte mici pentru a putea întoarce hotărârea de la Craiova, dar nu o să le blochez drumul pe care au plecat, pentru că este dreptul a se apăra și  nu vreau să împiedic acest lucru“, a precizat Marcel Romanescu.

Primăria s-ar putea îndrepta împotriva persoanelor vinovate

Marcel Romanescu a mai precizat că este posibil ca Primăria municipiului Târgu Jiu să se îndrepte împotriva persoanelor vinovate: „Inclusiv în hotărârea judecătorească, completul vorbește de un eventual prejudiciu creat de reprezentanții autorității publice locale de la acel moment. Lăsând la o parte posibilul subiectivism de care aș putea să fiu acuzat până la o hotărâre definitivă, nu vreau să mă pronunț. După aceea, voi chema oamenii de specialitate din cadrul Primăriei Târgu Jiu și voi lua o decizie. Nu știu care va fi, pentru că trebuie făcută o analiză corectă. E clar că ceva este în neregulă“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*