Acasa / Actualitate / Cinci zile de instruire pentru operatorii din secțiile de votare

Cinci zile de instruire pentru operatorii din secțiile de votare

Timp de 5 zile, la nivelul Instituţiei Prefectului vor avea loc activităţi de instruire cu operatorii de calculator care se vor afla în fiecare secţie de votare din data de 26 mai 2019. Potrivit Corinei Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, la instruire vor participa 332 de persoane. Activităţile de instruire vor fi organizate de specialişti din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi din cadrul Autorităţii Electorale Permanente.

Conform reprezentantei Prefecturii Gorj, la finalul instruirii, operatorii de calculator vor primi fiecare câte o tabletă pentru a-şi putea desfăşura activitatea în cadrul secţiilor.

”Timp de 5 zile vor avea loc la Instituția Prefectului sesiuni de instruire a operatorilor de calculator care vor fi în secțiile de votare în data de 26 mai, cu ocazia alegerilor europarlamentare. Împreună cu serviciul de telecomunicații speciale dar și autoritatea electorală permanetă vor avea loc aceste instruiri iar operatorii, cei 332, vor primi tabletele pe care vor luca în data votării”.

Vă reamintim faptul că alegerile europarlamentare var avea loc pe 26 mai când vor fi aleşi reprezentanții pe care România îi va trimite în Parlamentul European.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*