Cine va fi noul șef al polițiștilor criminaliști gorjeni!

0
12

Concursul pentru ocuparea funcției de şef al Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj va avea loc astăzi. Un singur candidat s-a înscris la concurs. Este vorba de comisarul Petre Sprâncenatu, cel care se află și acum la conducerea Serviciului Criminalistic, fiind împuternicit să ocupe funcția până la organizarea concursului.  Condițiile de înscriere la concurs au fost: să fie ofiţeri de poliţie, cu gradul profesional de cel puțin inspector de poliție.

Concursul se desfășoară astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj din strada Traian, de la ora 11:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Contestaţiile se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere. Nota acordată după soluţionarea contestaţiilor la interviu, este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here