Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”, în topul încasărilor cinematografelor!

0
38

Filme oferite de o societate privată

La doar un an de la deschiderea Cinematografului „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, o firmă din Bucureşti se va ocupa acum de soarta locului destinat proiectării de filme. Astfel, filmele care vor rula vor fi oferite de societatea privată, după ce Regia Autonomă România Film nu şi-a mai permis să cumpere super-producţiile internaţionale care atrag publicul în sala de cinema.

Primul pas, primele rezultate! Sala cinematografului târgujian este mai plină de când peliculele care atrag cetăţenii rulează. Parteneriatul dintre România Film şi firma privată care asigură proiectarea filmelor în Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” a fost încheiat cu o săptămână în urmă. Filme recunoscute atât pe plan naţional, cât şi internaţional au început deja să ruleze şi la Târgu-Jiu, iar începând de astăzi vor fi proiectate şi patru filme pe zi, 3 filme 3 D şi unul de animaţie. Noutăţile nu vor întârzia să apară nici în perioada următoare, iar preţul biletelor va rămâne aproximativ acelaşi.

Încasări de 10 miliarde de lei vechi

Sfârşitul de an este unul mulţumitor, după cum reiese din analizele reprezentanţilor cinematografului gorjean. Iubitorii de filme, nu doar gorjeni, ci şi din alte judeţe învecinate, au trecut pragul locaţiei de proiectare a filmelor, în acest an, încasările atingând aproximativ 10 miliarde de lei vechi. Acest lucru situează cinematograful gorjean pe unul din locurile fruntaşe în ţară, după alte locaţii destinate proiectării de filme din oraşe mari ale României. Restul activităţilor privind administrarea unităţii rămân în continuare în atribuţia România Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here