Circ, fluierături și țipete în Consiliul Local Rovinari. Primarul Robert Filip: „Vin și îmi cer să le angajez amantele”

2
30

O nouă rundă de circ, cu spectatori de această dată, a avut loc în Consiliul Local Rovinari. Consilierii Partidului Național Liberal au fost puși la zid de cetățeni, aceștia declarandu-se sătui de refuzul aleșilor de a vota proiectele edilului Robert Filip. „Huooo….nu ți-e rușine mă nesimțitule, mănânci banii nostri!, a replicat mulțimea prezentă la sedință.

Pe ordinea de zi a sedinței s-au aflat 26 de proiecte. Din acestea, patru au creat discuții, două vizând dreptul de superficie asupra unor terenuri aflate pe proprietate publică. Profitând de lipsa primarului, liberalii au încercat să-și atingă scopul de a bulversa sedința. Încercarea i-a costat mult, cetățenii din sală ripostând.„Nu vă este rușine, mâncați banii nostri! Băi, noi vă plătim! Ti-ai angajat toate rudele pe pile, de ce nu spui! E bătaie de joc ce faceți”, au țipat cei din sală.

„Să le fie rușine!”

Primarul Robert Filip nu pare surprins de atitudinea colegilor liberali. Acesta le transmite că ar trebui să-și amintească ce jurământ au făcut la investirea în funcție. „Nu mi se pare în regulă ce s-a întamplat acolo. S-au obișnuit să facă un circ. Eu le transmit să le fie rușine. Eu știu de ce fac acest circ, pentru că nu voi accepta nciodată ca postul de viceprimar să-i revină lui Chivu. Acesta este motivul pentru care pun interesele proprii deasupra problemelor cetățenilor. Acest păcălici, că altfel nu pot să-i spun, care nu a făcut nimic în viața lui, care nu are minte și putere, comenteză vrute și nevrute. De ce nu spun că vin la mine și pe la spate îmi cer să le angajez amantele, să-l pun pe cutare, să mut pe cutare în nu știu ce Consiliu de Administrație, asta de ce nu spun?”, a declarat primarul Robert Filip.

„Este pentru a treia oara când primarul își adună susținători.”

Consilierii PNL recunosc că sala de sedință a fost transformată într-un circ. Aceștia nu recunosc, însă, că vina le aparține. „Este pentru a treia oara când primarul își adună susținători. Ciudat este că a fost iarăși absent și nu și-a susținut proiectele. A fost un bâlci total! Pur și simplu ca la fotbal. Dacă președintele nu este capabil să mențină o atmosferă corectă, noi ne-am hotărât să părăsim sala de sedința. Ne-au jignit, s-au dat la mine, un bâlci total”, susține Petre Goanță, consilier local din partea Partidului Național Liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here