Acasa / Actualitate / Conducerea UCB vrea să rupă colaborarea cu autoritățile locale

Conducerea UCB vrea să rupă colaborarea cu autoritățile locale

Conducerea Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu intenționează să rupă relațiile de colaborare cu autoritățile locale. Președintele Senatului Universității este supărat pe reprezentanții instituțiilor pentru lipsa de susținere, dar și pentru unele critici care au fost aduse unității de învățământ superior. „Sunt nemulțumit de diferența majoră dintre declarațiile bombastice și propagandistice de susține a universității și implicare în problemele care de multe ori sunt minore, dar prin care comunitatea ar putea să sprijine menținerea acestei universități mai ales că dacă-i luăm pe cei care ocupă pozițiile cheie au legătură cu universitatea“, a spus Adrian Gorun.

Supărat pe declarațiile autorităților

Adrian Gorun spune că nu va mai exista o relație de apropiere între universitate și autoritățile locale. Președintele Senatului UCB este supărat și pe unele declarații făcute de către reprezentanții unor instituții. Un moment tensionat a fost acela când viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, a criticat pe Facebook decernarea titlului Doctor Honoris Causa jurnalistului de la Cluj Sabin Gherman. Președintele Unversității arată că autoritățile nu făcut nimic concret în ultima perioadă pentru instituția de învățământ superior, iar potențialul cultural nu este valorificat.

2 comentarii

  1. Pe buna dreptate se revolta mediul universitar! Trogloditul de primar, deși mănâncă o pâine buna de la UCB, n-are nicio viziune privind asocierea comunitații care l-a ales cu palierul cultural, cu elitele, care ar profita enorm orașului (turism, promovare si expunere media de calitate.sau chiar investiții). Nici nu-i de mirare de la un rural mediocru, quasi inert. Păcat, poate si din cauza asta, orașul păstrează conturul unui târg prăfuit….

  2. S-a investi prea mult in această universitate foarte slabă si care nu mai are studenti!Studentii de aici ies foarte slab pregătiti, nu sunt angajati pe nicăieri.
    Scrie FALIMENT la această universitate!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*