-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitateConsilierul de la DSV Gorj, care a accidentat mortal o femeie pe...

Consilierul de la DSV Gorj, care a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni, poate să părăsească arestul

Consilierul de la Direcția Sanitar-Veterinară Gorj, care este acuzat de ucidere a două persoane pe trecerea de pietoni, a fost lăsat de instanța de judecată să părăsească domiciliul, acolo unde este arestat preventiv. Iulius-Cristinel Lupulescu a fost, inițial, încarcerat și arestat preventiv, după care a fost plasat în arest la domiciliu.

Acesta a solicitat Judecătoriei Târgu Jiu să fie lăsat să plece de la domiciliu, pentru a merge la notariat, iar instanța de judecată a încuviințat deplasarea: „Admite cererea formulată de inculpatul L. I.-C. cu privire la individualizarea modalităţii de executare a obligaţiei de a nu părăsi domiciliu. În baza art. 221 alin. 6 Cod proc. pen., permite inculpatului L. I.-C., să părăsească imobilul din mun. Tg-Jiu, judeţul Gorj, unde execută măsura arestului la domiciliu, în data de 26.05.2022, in intervalul orar 09:30-11:30, in vederea prezentării la sediul Societăţii Profesionale Notariale Ionașcu Titu, Aldoiu Mariana Mirela, Părău Claudia Rădița, Părău Andrei, din mun. Tg-Jiu, str. Eroilor, nr. 1, jud. Gorj, pe un traseu stabilit de către organele de supraveghere“.

O femeie a murit pe trecerea de pietoni

 

Teribilul accident a avut loc în luna martie pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. Doi soți care se aflau pe trecerea de pietoni au fost spulberați de mașina de teren condusă de acesta. Femeia în vârstă de 52 de ani a murit pe loc, iar bărbatul a fost rănit grav. Șoferul avea o alcoolemie de 1.77 g/l alcool în sânge.

Alunecări de teren în trei zone din Gorj. Drumuri rupte și oameni izolați

0
Trei zone din județul Gorj sunt afectate de alunecări de teren, care pun în pericol...

Anchetă la Târgu Jiu, după ce un profesor a simulat că-i taie degetul unui elev de opt ani

1
Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj a demarat o anchetă la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu“ din...

Bani mai mulți pentru activitățile civice

0
Bugetul acordat de către Consiliul Județean Gorj pentru finanțarea activităților civice propuse de organizațiile nonprofit...

1 COMENTARIU

  1. Lasati omul sa-si continue cheful, alcoolemia inregistrata este prea mica pentru a ⁸putea fi tras la raspundere! Justitia isi face datoria, nu degeaba falimenteaza bugetul Romaniei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!