Acasa / Actualitate / Contradicţii pe acreditarea SJU!

Contradicţii pe acreditarea SJU!

Liberalii gorjeni contestă din nou acreditarea Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgu-Jiu. Preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, susţine că unitatea spitalicească nu a obţinut acreditarea nici în urma vizitei comisiei de acreditare. Pe de altă parte, directorul Spitalului Judeţean, Tiberiu Tătaru, dă unitatea ca şi acreditată, susţinând că este vorba de o formalitate în întârzierea răspunsului, răspuns pe care îl aşteaptă în luna septembrie.

dan-valceanuPreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat ieri în cadrul conferinţei de presa săptămânale, ca Spitalul Judeţean de Urgenţă nu a obţinut acreditarea nici în urma vizitei comisiei de acreditare, din această vară. „Nici până acum nu a acreditat SJU. Prima dată când am discutat despre acreditare într-o şedinţă de CJ era director doamna Manu, de atunci tot vorbim despre acreditarea Spitalului Judeţean şi despre incapacitatea acestei administraţii de a rezolva această problemă. Ştiţi foarte bine că am avut cazuri de malpraxis pentru că medicii nu au condiţii, îi împingem să facă malpraxis”, a declarat Dan Valceanu, preşedintele PNL Gorj.

tataruDirectorul Spitalului Judeţean, Tiberiu Tătaru, a susţinut încă de la încheierea verificărilor făcute de către comisia de acreditare că unitatea medicală este ca şi acreditată. Acesta susţine că aşteaptă un răspuns clar în acest sens în cursul lunii următoare. „Termenul este în septembrie şi cu siguranţă îl vom primi în atunci. Suntem siguri că am trecut, suntem siguri că avem punctaj mare, dar punctajul oficial nu îl ştim încă”, a declarat Tiberiu Tătaru, director SJU Gorj. Aşadar, în septembrie vom afla dacă Spitalul Judeţean a fost acreditat şi cu ce punctaj sau rămâne singura unitate spitalicească din judeţ fără acreditare.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*