Acasa / Actualitate / Corcoață, schimbat de la UATAA Motru

Corcoață, schimbat de la UATAA Motru

Conducere noua la UATAA Motru. Primarul Gigel Jianu a reușit, după mai multe încercări eșuate să-l schimbe pe Eugen Corcoață. Locul său a fost luat de Mihail Țurlea, un fost candidat PRU la Primăria Motru.

Autoritățile Locale din Motru au reușit să schimbe administratorul special al Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru. Unitatea aflată în insolvență de mai mulți ani are conducere nouă. Consilierii locali sunt cei care au decis că vechea conducere nu a acționat corespunzător dispunând schimbarea acesteia. „A avut loc o ședință de îndată, a fost o majoritate de compromis , făcută la presiunea primarului Jianu care a votat o nouă AGA. Cei doi reprezentanți AGA au avut sarcină să revoce administratorul special. La ora actuală societatea funcționează și nu se punea problema acestei schimbări”, a declarat Eugen Corcoață, cel care a fost lăsat fără funcție.

Om cu datorii în AGA UATAA Motru

Fostul director acuză primarul Gigel Jianu că a făcut o schimbare politică. „ Am înțeles că a fost numit un nou administrator special, au fost numiți în AGA oameni fără experiență, două doamne consilier, una dintre ele având probleme chiar cu plățile la UATTA ,Florentina Petrișor, consilier local PSR0. Asta este, vorbim de politrucii PNL!”, a mai declarat fostul administrator special.

În urmă cu o săptămână primarul din Motru, Gigel Jianu, declara că uzina va ieși din insolvență în luna aprilie, urmând ca în acest an mai multe modernizări să aibă loc la UATTA Motru.

Un comentariu

  1. wow, am innebunit cu totii
    Turlea Mihai este barman de cand ma stiu, a avut cateva firme infiintate pe la Motru si Strehaia si pe toate le-a bagat in faliment avand probleme cu achitarea darilor la stat
    Ba sunteti nebuni? Ce il recomnada pe asta sa fie pus dirctor la o unitate care asigra caldura unui oras cand el avea probleme sa treaca anul la scoala si a facut facultatea de drept dar cu bani si nu a profesat o zi pt ca nu este capabil sa scrie corect sau sa citeasca cum trebuie, nu mai vorbil de tinut o sedinta. Poate ca a invatat sa nu vorbeasca de afaceri pentru ca tatal sau a preluat afacerea, barul de la parterul blocului M6 unde mai nou bea primarul Jianu si consilierul Pintea, unde noul director nu achita un leu pentru terasa amenajata in fata spatiului respectiv unde a fost transformat spatiul verde in terasa fara nicio aprobare de la primarie, decat … poate verbal.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*