-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitateDecizia autorităților cu privire la folosirea bazelor sportive din Târgu Jiu

Decizia autorităților cu privire la folosirea bazelor sportive din Târgu Jiu

Autoritățile au transmis directorilor de școli din Târgu Jiu să nu mai închidă curtea unităților de învățământ pe perioada vacanței. Practică devenise o obișnuință după ce terenurile de sport au fost reabilitate. Copiii, iubitori de mișcare, erau, astfel, nevoiți să practice diverse sporturi fie în stradă, fie în parcuri, zone aglomerate.

“Bazele sportive din incinta școlilor rămân la dispoziția elevilor în perioada vacanței de vară! Am purtat discuții cu directorii unităților de învățământ și am stabilit să se permită accesul elevilor pe terenurile de sport, sub supravegherea unui cadru didactic sau a unei persoane care face parte din personalul nedidactic al fiecare școli.
Sunt baze sportive în care am investit sume importante, destinate în primul rând elevilor și trebuie să rămână la dispoziția lor chiar și în timpul vacanței.
Considerăm că este necesar să încurajăm mișcarea, practicarea sporturilor de către tineri și vom găsi mereu soluții pentru a promova mișcarea sportivă în rândul tinerelor generații din municipiul Târgu Jiu”, a transmis primarul Municipiul Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Proiectul de reabilitare al Casei Tineretului, scos la licitație

0
Este oficial! După ani de așteptări, Casa Tineretului din Târgu Jiu va fi modernizată. Lucrarea...

CEO investește aproape 300.000 de lei în reabilitarea unei clădiri de birouri

0
Complexul Energetic Oltenia a găsit fonduri pentru reabilitarea unei clădiri de birouri. Suma se apropie...

Înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu, după un meci de mare luptă

0
Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a fost învinsă în deplasare, după un meci de...

1 COMENTARIU

  1. Dar Sala de sport de la stadion o tine doar ptr echipele CSM ului, restul echipelor nu au acces în sală. Juniorii de la echipele de fotbal NU sunt lăsați în vestiare, schimbandu-se pe garduri. La găsit grija acum ptr copii că trebuie să facă mișcare, foarte bine , dar să nu fie ipocrit, să aibă aceiași grija de toți practicanții de sport din oraș.Ne-am cam saturat de duplicitatea acestui primar. Se pare că a început să-i intre morcovul că nu va mai prinde un mandat. Acum se gudura pe lângă psd, crezând că dacă sare în barca ălora câștigă. Se înșeală, ptr că oamenii au văzut că și psd iștii sunt aceiași “Mărie cu altă pălărie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!