4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăActualitateDorin Tașcău despre posibilul candidat la Primăria Tg. Jiu: „S-ar putea să...

Dorin Tașcău despre posibilul candidat la Primăria Tg. Jiu: „S-ar putea să găsim oameni care nu trebuie să fie neapărat membri ai PSD“

Prim vicepreședintele organizației municipale Târgu Jiu a PSD, Dorin Tașcău, a spus că nu este interesat, la acest moment, de o candidatură la Primăria municipiului Târgu Jiu: „Eu ocup o funcție administrativă în conducerea Consiliului Județean și ma dedica acestei activități, în această perioadă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, dar mă simt legat de activitatea pe care o depun în acest moment. Îmi doresc să continui această activitate, dar lucrurile sunt în mișcare și în schimbare, dar dorința mea, la acest moment, este legată de continuarea activității la Consiliul Județean Gorj, deoarece am inițiat o serie de proiecte care poate nu se văd acum atât de bine“, a spus Dorin Tașcău la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

Acesta a precizat că există posibilitatea ca PSD să desemneze chiar un candidat care nu este înscris în partid în momentul de față, dar care se bucură de o mare notorietate: „S-ar putea să găsim oameni care nu trebuie să fie neapărat, în momentul de față, membri ai PSD. De ce să nu găsim un om care ar dori să candideze din partea Partidului Social Democrat? Este o părere personală, nu este un studiu făcut. Verificăm anumite variante și ne gândim la anumiți candidați. Există posibilitatea să fie oameni cu o anumită notorietate și care să își dorească să candideze“.

„Am făcut niște studii pentru a vedea profilul candidatului“

Dorin Tașcău a explicat că s-au făcut până acum anumite studii, pentru a se descoperi profilul candidatului dorit de târgujieni: „Deocamdată, am făcut niște studii, pentru a vedea profilul candidatului, în sensul de a constata ce își dorește populația de la un eventual candidat al PSD la Primăria municipiului Târgu Jiu. În funcția de acest profil și de mulți alți factori, vom găsi o serie de oameni care ar putea fi potențiali candidați ai Partidului Social Democrat la Primăria Târgu Jiu. Este o fază premergătoare, de studiu, de analiză și de verificări. Până la sfârșitul anului, ar fi foarte bine și trebuie să facem în așa fel, încât să știm care este candidatul la Primăria Târgu Jiu în anul 2024“.

„Lădaru este dedicat activității“

Până acum, consilierul local Eduard Lădaru și-a exprimat dorința de a fi candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu: „Domnul Lădaru este consilier local din partea PSD și la un moment dat a candidat din partea ALDE la Primăria Târgu Jiu. El este dedicat activității pe care o depune și are activitate în cadrul Consiliului Local și poate fi o variantă din cei care vor intra în această discuție. Sunt mai mulți consilier locali care pot intra într-o astfel de discuție“. a mai precizat reprezentantul PSD.

 

Manta” Sâmburii crizei energetice au fost plantați de USR”

0
Deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta i-a pus la punct pe USR-iști, care acuză coaliția...

Soluțiile PSD pentru echitate socială

0
Echitatea socială impune ca susținerea din partea statului să ajungă într-o măsură mai mare la...

Fostul primar de la Albeni va rămâne în arest la domiciliu

0
O instanță de judecată a Tribunalului Gorj a decis ca fostul primar al comunei Albeni,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!