Finanțare pentru sportul gorjean! Cei mai mulți bani au fost alocați pentru Campionatul European de Box Under 22

0
15

Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu a aprobat alocarea unor sume de bani pentru susținerea activității sportive. Suma totală care a fost alocată se ridică la aproximativ 550.000 de lei. Cea mai mare finanțare este de 300.000 de lei și a fost aprobată pentru organizarea Campionatului European de Box Under 22. La Târgu Jiu urmează să sosească aproximativ 600 de sportivi din toată Europa.

O finanțare importantă, de peste 150.000 de lei, a fost acordată Asociației Club Sportiv Târgu Jiu, care are o echipă în Liga a II-a, cu șanse promovare în prima ligă. Clubul Sportiv Pandurii a primit o sumă de aproape 30.000 de lei, iar Federația Română de Radioamatorism va beneficia de aproape 25.000 de lei pentru organizarea Campionatului Balcanic de radioorientare și Campionatul Național pe echipe la Radioorientare. O sumă de 12.000 de lei a fost alocată pentru Liceul cu Program Sportiv.

Finanțare pentru competiții de automobilism

De finanțare de la Primăria Târgu Jiu va mai beneficia Federația Română de Orientare (peste 4.000 de lei), Palatul Copiilor Târgu Jiu sau Asociația „Clubul Sportiv Raiderii“ Târgu Jiu pentru participarea la Cupa Națională de Rallycross și Campionatul Național de Slalom Paralel și Cupa Municipiului Târgu Jiu la Rallycross.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here