Finanțare pentru un bazin de înot în Târgu Jiu

0
13

Municipiul Târgu Jiu va beneficia de o investiție importantă. Este vorba despre un bazin de înot care va fi construit chiar în buricu târgului. Costurile se ridică la circa două milioane de euro Guvenul girând finanțarea investiției.

Primarul Municipiului Târgu Jiu se laudă cu buna colaborare pe care o are cu noul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan. Romanescu susține că proiectul bazinului de înot se datorează în exclusivitate acestei bune relații. “Am o veste extraordinară pentru municipiul Târgu Jiu. A fost semnat ordinul de ministru privind asigurarea finanțării pentru bazinul de înot acoperit ce se va construi lângă stadion. Proiectul, a cărui valoare este de aproximativ 2 milioane de euro, prevede construirea unui bazin acoperit cu scop didactic, în centrul municipiului, chiar lângă noua arenă sportivă. Documentele au fost depuse de anul trecut la Ministerul Dezvoltării și așteptam doar să se emită ordinul ministrului să ne putem apuca de treabă. De remarcat buna colaborare pe care o avem cu noul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, cel care ne-a promis spre sfârșitul anului trecut că vom primi finanțarea pentru acest proiect. Îi mulțumesc domnului Ion Ștefan și sunt convins că, în acest fel, proiectele noastre se vor implementa mult mai rapid de acum înainte”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Edilul nu a oferit mai multe detalii legate de stadiul în care se află acest proiect sau când târgujienii vor putea vedea efectiv fapte și nu promisiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here