Acasa / Actualitate / Focar de infecție într-un apartament din Târgu Jiu

Focar de infecție într-un apartament din Târgu Jiu

Un apartament din Târgu Jiu a fost transformat într-o veritabilă groapă de gunoi de proprietari. Mai mulți localnici, de pe strada I.L. Caragiale,  au solicitat autorităților să intervină după ce mirosul greu era insuportabil.

Focar de infecție într-un apartament din municipiul Târgu Jiu. O familie a reușit să-și pună în cap un cartier întreg după ce a depozitat ani de-a lungul deșeuri menajere. Zona transformată în bombă ecologică a fost deratizată cu scandal de către autorități.

Miros, gândaci și șoareci

Cei care au reușit să deschidă ușa pentru a curăța apartamentul îmbâcsit de deșeuri au fost localnici care, alături de asociația de proprietari au deschis o acțiune în instanță. În urma deciziei date de magistrați, oamenii legii au trecut la acțiune. „De azi dimineață tot curăță. Mirosul e îngrozitor, mă mir cum pot să intre ele în casă?! Am încercat cu vorba bună dar nu se mai poate. Gândaci, șoareci, miros, s-au adunat toate!”, a declarat un localnic.

„Nu mai putem,! Uitați cât gunoi au putut să strângă într-un apartament! Mirosea în tot blocul. Bine că au înțeles că așa nu se mai poate. Au adunat de toate de la pet-uri, haine vechi, ambalaje, gunoi într-un cuvânt”, susține un alt locatar.

În urma acțiunii un container pus la dispoziție de societatea Edilitara a fost umplut urmând ca restul deșeurilor să fie încărcate într-o altă pubelă.

Un comentariu

  1. Focar de infectie

    Verificati si pe str. 22 Decembrie, bl. 29, sc.4, ap. 7 unde sta o femeie in varsta care aduna din gunoaie de dimineata pana seara, miroase de mori cand treci pe langa bloc, in scara nu mai vorbesc, tine toate geamurile deschise, ca sa nu se asfixiere probabil, la etajul 1, pe colt.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*