Gorjeanul care fost șef al Corpului de Control al Ministrului Energiei, numit director al Protecției Mediului din Dolj

0
776

Gorjeanul Daniel Popescu, care a întocmit raportul de control de la CEO prin care a fost stabilit un prejudiciu de peste 40 de milioane de euro prin faptul că certificatele de CO2 nu au fost achiziționate la un pre redus, a fost numit, în urmă cu câteva zile, în funcția de director executiv al Agenției Județene pentru Protecția Mediului Dolj. Numirea a fost făcută în baza Deciziei nr. 434 din data de 17 iunie 2020, semnată de către președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Daniel Popescu a ocupat funcția de șef al Corpului de Control al Ministrului Energiei, calitate în care a efectuat un control la Complexul Energetic Oltenia. Recent, în urma stabilirii prejudiciului în raportul de control, conducerea CEO i-a acționat în instanța de judecată pe cei care au fost găsiți responsabili, printre aceștia fiind și fostul manager al CEO, Sorinel Boza.

Acesta a mai fost șef al Biroului Audit Public Intern al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, iar până acum a fost angajat al Direcției Generale Regională a Finanțelor Publice Craiova, unde a activat în cadrul Serviciului Audit Public Intern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here