10.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 25, 2020
Acasă Actualitate Gorjeni cu COVID-19, trataţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Gorjeni cu COVID-19, trataţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Un gorjean infectat cu HIV, suspect de meningită

Funcţionara bancară care a fost diagnosticată cu COVID-19 este tratată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Starea pacientei este stabilă şi nu  pune probleme deosebite personalului medical.

Femeia, de 26 de ani, s-a autoizolat la domiciliu, după ce s-a întors dintr-o vacanţă petrecută cu soţul ei, un om de afaceri important, care deţine o firmă de curierat în Târgu Jiu, în Dubai. Femeia şi-a pierdut gustul şi mirosul. Ea a fost internată într-un izolator la Secţia de Boli Infecţioase, după care a aşteptat rezultatul testului timp de mai multe zile, iar acesta a fost pozitiv. Ea a spus că nu a avut febră şi nici nu a tuşit. „Este tratată în secţia noastră. Nu pune probleme deseobite“, a transmis managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Dumitru Vienescu.

Un alt gorjean depistat cu COVID-19

Ieri, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a mai fost adus un pacient bolnav cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat din Tg-Cărbunesti, care a fost confirmat, joi, ca fiind infectat cu COVID-19. Bărbatul s-a aflat în autoizolare la domiciliu, dar rezultatul a fost pozitiv.

Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti care a fost desemnat ca unitate să se ocupe de tratare bolnavilor cu noul coronavirus, dar amenajarea acestuia va fi terminatăm abia peste două săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini