12.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitate„Hal de primar“. În ce ipostază a fost surprins primarul liberal de...

„Hal de primar“. În ce ipostază a fost surprins primarul liberal de la Albeni

Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, de la PNL, este implicat in nou în mai multe scandaluri. Mai multe fotografii în care primarul liberal apare în situații stânjenitoare au fost postate pe Facebook. Ionuț Stan apare la o petrecere alături de un cunoscut cântăreț din Albeni. Primarul era în formă maximă, cu paharul cu vin într-o mână, în genunchi, lângă cântăreț, iar în altă fotografie este de gât cu acesta.

Mai mult decât atât, oamenii din Albeni vorbesc că primarul și-a părăsit familia și a plecat cu nevasta lăutarului, care în urmă cu ceva timp era angajată în cadrul Primăriei Albeni.

„Hal de primar! Primarul comunei Albeni. Stan cu «prietenul» sau cel căruia ia destrămat familia“, este comentariul postat pe Facebook.

Cercetat în mai multe dosare penale

Ionuț Stan a fost cercetat în mai multe dosare penale, dar acesta pare cumva protejat de instituțiile de control, deoarece pe Ionuț Stan nu prea îl afectează, după cum se vede și în fotografii de verificările care sunt efectuate. Și în prezent se fac cercetări la Poliția Gorj, unde au fost efectuate mai multe audieri în ultimele zile. Potrivit informațiilor pe care le avem, printre infracțiunile verificate de oamenii legii este și cea de luare de mită.

Primarul Ionuț Stan a reușit în mai puțin de un mandat în fruntea comunei să își ridice o vilă impunătoare în Târgu Jiu, unde a fost filmat alături de un  salariat din Primăria Albeni și alți localnici care munceau la amenajarea casei.

În ciuda tuturor sesizărilor, polițiștii și parchetul nu l-au stresat prea mult pe primarul petrecăreț de la Albeni.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -