7.4 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Actualitate Hotel de 4 stele din Tg-Jiu, centrul de carantină pentru zeci de...

Hotel de 4 stele din Tg-Jiu, centrul de carantină pentru zeci de persoane

- Advertisement -

Câteva zeci de gorjeni, reveniți de curând în țară din Italia, după ce fabricile unde lucrau s-au închis, vor petrece două săptămâni în carantină, la Târgu Jiu. Hotelul de patru stele nou-nouţ, care se află în incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu, inaugurat în toamna anului trecut, a fost transformat în centru de carantină. Hotelul cu 40 de camere nu a fost folosit vreodată.

Persoanele venite din Italia au fost cazate în hotelul de patru stele al noului stadion din Târgu Jiu. Centrul de carantină este supravegheat de polițiști și jandarmi, dar și de reprezentanții DSP Gorj.

În incinta acestuia se află câteva zeci de persoane aflate în carantină. În hotelul din Târgu Jiu au fost aduse chiar persoane din afara judeţului Gorj. „Sunt de la Arad. Am fost adusă aici. Stăm înăuntru, pentru că nu putem să plecăm. Ne supunem regulilor. Condiţiile sunt foarte bune“, a spus o tânără de pe geamul hotelului.

Transformarea hotelului din incinta stadionului în centru de carantină a dus la oprirea antrenamentelor pentru siguranța sportivilor. Aceeaşi decizie a fost luată şi de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu, pentru că Sala Sporturilor se găseşte în imediata apropiere a stadionului.

În Gorj au fost raportate două cazuri de coronavirus până în prezent și sunt disponibile, în total, 176 de locuri în centrele de carantină.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente