23.4 C
Târgu Jiu
luni, august 3, 2020
Acasă Actualitate Încă o ispravă marca Pupăzan. Sonda cu apă termală de la Cîlnic,...

Încă o ispravă marca Pupăzan. Sonda cu apă termală de la Cîlnic, închisă

- Advertisement -

Un urmă cu câteva zile un aspirant la fotoliul de primar al comunei Cîlnic, împreună cu câțiva prieteni, au amenajat un bazin improvizat lângă o sondă termală din localitate, pentru a se scălda. Prin această improvizație potențialul candidat era preocupat să îi dea o lovitură de imagine primarului în exercițiu. Numai că ”socoteala de acasă nu s-a potrivit cu ce-a din târg”, iar în urma acestei isprăvi compania OMV Petrom a decis să efectueze lucrări de sigilare a acestei sonde.

În urmă cu câteva zile primarul din localitate, Dumitru Vulpe reiterase o intenție mai veche de a prelua, cu titlul gratuit, de la societatea Petrom, forajul din satul Vlădoi, din care izvorăște tot timpul apă termală.

Printr-un comunicat de presă OMV Petrom a transmis că va efectua lucrări la sonda termală pentru siguranța celor care intenționeză să se scalde în apă.

”Sonda în cauză a fost identificata ca fiind, conform evidenţelor şi verificărilor noastre, sonda 8Câlnic Ciuperceni, situată la circa 250 m de drumul principal.

Întrucât folosirea neautorizată a apei care deversează din sondă prezintă, în opinia noastră, riscuri asociate, OMV Petrom va efectua în cel mai scurt timp posibil lucrări de punere în siguranţă de primă instanţă asupra sondei 8 Câlnic Ciuperceni (cum ar fi montarea grilajului la beciul sondei şi schimbarea ventilului)”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Dan Ilie Morega: „Am ținut la pieptul meu un șarpe…Marcel Romanescu și-a dovedit adevărata lipsă de caracter și este doar pe interes!”

Dan Ilie Morega, președintele „Institutului de Analiză, Investigații Publice și Politice”, îl critică în termeni foarte duri pe Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu,...

De ce Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu?

Numele meu este Lazăr Elena Manuela, am urmat  cursurile facultății de Drept  din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși’’ din Târgu-Jiu iar în prezent am fost...

Tragedie într-o familie din Motru. Tată și fiică, decedați într-un accident pe „centura“ Craiovei

Un bărbat în vârstă de 41 de ani și fiica lui de șase ani, din municipiul Motru, au decedat în această dimineață într-un accident...

Consiliul Județean Dolj achită despăgubiri proprietarilor de terenuri din județul Gorj

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a emis dispoziția prin care întreaga suprafață de teren supusă exproprierii în vederea derulării investiției în valoare...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini