Acasa / Actualitate / Întreținerea Stadionului Municipal, pe umerii autorităților locale

Întreținerea Stadionului Municipal, pe umerii autorităților locale

Mișcări pe stadionul municipal. Societatea care a câștigat licitație de finalizare a Arenei, testează terenul. Marcel Romanescu susține că dacă vremea permite muncitorii se vor apuca de treabă. Între timp autoritățile se pregătesc să plătească, din nou, cheltuielile pentru menținerea unui climat corespunzător în clădirile nerecepționate.

“Nu au ajuns până în momentul de față, cel puțin la mine. Am văzute zilele trecute o parte dintre angajați pe stadion. S-ar putea să își facă lucrările de amenajare. Dacă vremea le va permite, ar putea să se apuce oricând de lucrări, mai ales că nu afectează drumuri naționale, județene sau alte utilități ca să fie nevoie de avizele respective. Este în continuare o discuție cu CNI, dar vom vedea în perioada următoare ce cheltuieli va suporta primăria și ce va suporta CNI privind încălzirea stadionului. Este o discuție care se va purta la București. Au mai fost două discuții la care a fost prezent șeful Serviciului Investiții, domnul Raul Chiriac și continuăm discuțiile. Este vorba despre bugetul local sau bugetul național, pentru că societatea care a realizat lucrarea și care o realizează în continuare nu are niciun fel de obligație în întreținerea obiectivului”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Domnul Romanescu este jalnic…avem strazi neasfaltate…zone fara canalizare…si nu face nimic efectiv decat asteapta sa se termine stadionul sa se pozeze taind pamblica….taranul de la Rugi ramane tot taran…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*