30.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăActualitateLucrările la Casa de Cultură din Târgu Jiu vor începe în această...

Lucrările la Casa de Cultură din Târgu Jiu vor începe în această vară

Autoritățile locale ale municipiului Târgu Jiu dau asigurări că lucrările de modernizare a Casei de Cultură vor începe în această vară.

Raul Chiriac, directorul Direcției de Investiții și Gospodărire Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a precizat că în perioada următoare va fi emisă autorizația de construcție, după care lucrările vor putea începe:

„Au fost parcurse mai multe etape. Contractul este încheiat de către Compania Națională de Investiții. Este un contract care constă în întocmirea proiectului tehnic și execuția lucrărilor. Constructorul trebuie să finalizeze proiectul tehnic, urmând să se emită ordinul de începere a lucrărilor. Lucrurile au avansat foarte mult, în ultimul timp, deoarece au fost, o perioadă, o serie de discuții, dar suntem acum în faza finală a proiectului, astfel încât a fost depusă documentația pentru obținerea avizului ISU. A fost depus proiectul și la Comisia zonală de Cultură. Documentația pentru obținerea autorizației este finalizată, iar în perioada următoare va fi emisă autorizația de construcție, astfel încât se va putea emite ordinul de începere al lucrărilor. Preconizăm ca lucrările să înceapă în această vară, astfel încât, până la sfârșitul anului 2023 să fie dată în folosință“, a spus Raul Chiriac la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

Campioană transferată de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

0
CSM Târgu Jiu a parafat un super transfer pentru Liga Florilor. Oficialii grupării gorjene au...

A rămas cu mortul în casă pentru o ștampilă

0
  O bătrână din municipiul Târgu Jiu a fost purtată pe drumuri ore în șir, pentru...

Spitalul Județean face angajări

0
Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu face angajări în perioada imediat următoare. Este vorba...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!