30.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăActualitateMai multe bilete Transloc achiziționate prin aplicația mobilă

Mai multe bilete Transloc achiziționate prin aplicația mobilă

Călătorii din municipiul Târgu Jiu care folosesc mijloacele de transport în comun s-au obișnuit să își achiziționeze bilete de călătorie prin intermediul aplicației mobile sau prin SMS.

Veniturile obținute prin această metodă sunt tot mai mari. „Încasările din biletele cumpărate cu telefonul mobil cresc de la o lună la alta. Vedem această situație din statisticile pe care le primim și vedem și din contabilitate din încasări. Am văzut și abonamente care se achiziționează cu ajutorul aplicației, ceea ce înseamă că oamenii sunt receptivi“, a menționat Mihai Paraschiv , directorul societății de transport în comun, Transloc.

 

Mai multe abonamente

 

De asemenea, încasările au crescut după ce au fost achiziționate noile mijloace de transport. „Se vede o creștere a veniturilor după ce au fost introduse în traseu noile troleibuze, dar nu știm cât de corecte sunt aceste date deoarece trebuie să avem în vedere că s-au ridicat și restricțiile legate de pandemie. Școlile s-au redeschis, agenții economici nu mai sunt obligați să-și închidă activitatea la o anumită oră și viața și-a reintrat în normal“, a spus Mihai Paraschiv.

  • Firmele au solicitat mai multe abonamente pentru angajați. „S-a simțit o creștere din partea unor operatori privați care au început să solicite abonamente pentru angajați. Am observat o creștere 7-8% față de perioada similara a anului trecut“, a adăugat directorul Transloc.

 

Ce obiectiv are CSM Târgu Jiu în primul an de Liga Florilor

0
  CSM Târgu-Jiu și-a stabilit obiectivul pentru echipa de handbal feminin, în primul sezon în Liga...

Foto: Mașini făcute praf de doi stâlpi, în Târgu Jiu

2
Trei târgujieni s-au ales cu mașinile făcute praf după ce pe autoturisme au picat 2...

Program schimbat de vizitare la Spitalul de Urgență Târgu Jiu

0
Accesul aparținătorilor în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va fi permis în fiecare zi a...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!