Mall-ul se construieşte începând cu 1 octombrie

1
10

Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investments (NEPI) a amânat începerea lucrărilor la Mall-ul de la Târgu-Jiu cu două luni, din cauza birocraţiei. Investitorul anunţase iniţial deschiderea şantierului în luna august, însă, din cauza circuitului greoi al documentelor, construcţia va începe la 1 octombrie, după cum a declarat la Radio Omega Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Constructorii Mall-ului din Târgu-Jiu au anunţat că lucrările la clădire vor începe la 1 octombrie, când va fi deschis şantierul oficial de către reprezentanţii Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investments. În această săptămână, edilul Florin Cârciumaru va primi vizita investitorilor în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie. „În perioada 10-12 septembrie, reprezentanţii firmei care va construi Mall-ul vor fi prezenţi la Târgu-Jiu pentru a depune documentaţia finală prin care să obţină autorizaţia de construcţie şi, din discuţiile purtate, am înţeles că vor să înceapă lucrările pe data de 1 octombrie. Vor deschide şantierul chiar în mod oficial şi să treacă la treabă. Pot să spun că deja amplasamentul s-a pregătit şi cei care au avut case acolo le-au demolat. Deci totul este în regulă pentru a începe construirea”, a precizat Florin Cârciumaru despre investiţia NEPI în Târgu-Jiu.

Şi Dedeman se mişcă

Edilul municipiului, Florin Cârciumaru, a declarat ca sigură şi investiţia Dedeman, tot în zona Kaufland, deşi a existat posibilitatea deschiderii unei unităţi în locul fostei Fabrici de lapte din Târgu-Jiu. „Iarăşi am o veste bună. Cei de la firma care vor construi Dedeman au depus o solicitare pentru obţinerea Certificatului de urbanism şi această construcţie se va ridica pe strada Termocentralei, în zona Marsat, aproape de acest Shopping Center. Zona va căpăta o înfăţişare modernă”, declară optimist primarul Florin Cârciumaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here