Acasa / Actualitate / Măsuri de siguranţă pentru ,,Festivalul Moto Slowride Transalpina Fest”

Măsuri de siguranţă pentru ,,Festivalul Moto Slowride Transalpina Fest”

Jandarmii gorjeni vor fi la datorie în acest weekend. Aceştia anunţă că vor trimite în teren mai multe echipaje de intervenţie, patrule pedestre sau mobile, pentru a asigura climatul de ordine şi siguranţă publică Gorj. Pe întreaga perioadă a Festivalului Moto Slowride Transalpina Fest vor fi intensificate și misiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale și de aplicare a legii.

Vor fi asigurate măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul manifestărilor cultural-artistice desfășurate cu ocazia ,,Festivalului Moto Slowride Transalpina Fest”, festival ce va avea loc pe stadionul din Baia de Fier. Jandarmii gorjeni vor fi prezenţi şi la ,,România în sărbătoare” – turneu național cu spectacole ce va avea loc pe Insulița Jiului din municipiul Târgu-Jiu.

,, Având în vedere faptul că la aceste manifestări, organizatorii estimează participarea unui număr mare de persoane, recomandăm tuturor participanților să respecte reglementările legale în vigoare în vederea prevenirii oricăror fapte ce pot afecta programul manifestărilor și siguranța cetățenilor. Jandarmii montani din Rânca, Runcu şi Tismana, vor executa misiuni specifice de patrulare în zonele montane de agrement frecventate de către turişti, în atenție fiind și respectarea normelor legale referitoare la activitățile de picnic. Patrulele de ordine publică vor viza prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, depistarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

Jandarmeria Gorj adresează următoarele recomandări cetăţenilor:
– să apeleze SNUAU 112 sau să solicite ajutorul celui mai apropiat echipaj aflat în misiune în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială şi să solicite intervenţia sau sprijinul forţelor de ordine
– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale atunci când se află în locuri aglomerate (piaţă, magazine, mijloacele de transport în comun etc.)
– să se evite consumul în exces al băuturilor alcoolice
– să nu răspundă la provocări cu violenţă şi să evite implicarea în conflicte.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*