Acasa / Actualitate / McDonald’s a anunțat Primăria Târgu Jiu că va participa la licitația pentru închirierea spațiilor de la stadion

McDonald’s a anunțat Primăria Târgu Jiu că va participa la licitația pentru închirierea spațiilor de la stadion

McDonald’s a anunțat că va participa la licitația pentru închirierea spațiilor de la Stadionul Municipal, care va fi inaugurat peste puțin timp.

„O veste bună pentru cei interesați (și nu sunt puțini având în vedere numărul foarte mare de mesaje pe care le-am primit în acest sens): reprezentanții din România ai McDonald’s au venit astăzi la Târgu Jiu. Gigi Grosu, directorul de dezvoltare al companiei, a vizitat noua arenă sportivă din municipiu, manifestându-și interesul față de un spațiu din incinta stadionului.

Zona din fața Primăriei Municipiului Târgu Jiu va avea un aspect modern și va arăta foarte bine după terminarea lucrărilor la stadion, motiv pentru care există un interes destul de mare pentru spațiile de aici. McDonald’s și-a manifestat deja intenția de a participa la licitația ce se va organiza pentru spațiile din incinta arenei“, a precizat primarul Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Vai ce tzaran sinistru…se lipeste de renumele acestor carnatari ca sa-si mai faca si el publicitate…Cat despre stadion, n-a fost in stare sa dea de cap la o lucrare de trei lulele, dar se va impauna cand va fi gata, de parca l-ar fi facut el si neamul lui. Vai si amar

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*