Acasa / Actualitate / Meciul din Supercupa României nu se va mai juca pe stadionul din Târgu Jiu

Meciul din Supercupa României nu se va mai juca pe stadionul din Târgu Jiu

Meciul din Supercupa României nu se mai juca la Târgu Jiu, cu toate că, ieri dimineața, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunța că evenimentul sportiv a fost bătut în cuie de Federația Română de Fotbal (FRF). După câteva ore, FRF a emis un comunicat care anunța că Supercupa dintre CFR Cluj, campioana din acest sezon, și câștigătoarea Cupei, FC Viitorul, se va juca la Ploiești: „În cadrul ședinței de Comitet Executiv programată joi, 13 iunie, la Casa Fotbalului, s-a decis ca Supercupa României, ediția 2018/2019, să se dispute pe 6 iulie. Partida va fi găzduită de stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, unde s-a desfășurat și Cupa României. În Supercupa României se vor întâlni campioana din acest sezon, CFR Cluj, și câștigătoarea Cupei, FC Viitorul. Ora de disputare a partidei va fi anunțată ulterior pe site-ul FRF“, se arată în comunicatul FRF.

Recepția stabilită pentru 26 iunie

Marcel Romanescu anunța că Supercupa se va juca 100% la Târgu Jiu, pentru că pe 26 iunie se va încheia recepția lucrărilor. Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și-au anunțat prezența la Târgu Jiu în vederea semnării documentelor de finalizare a lucrărilor: „Am avut o ultimă discuție cu reprezentanții Federației Române de Fotbal și în acest moment singura locație luată în calcul pentru Supercupa României este stadionul din Târgu Jiu. Domnul Director de Investiții, Cefalan, pe data de 26 iunie, împreună cu echipa de la Ministerul Dezvoltării se va afla la Târgu Jiu pentru a face recepția la stadion“.

Edilitara a subcontractat lucrări la stadion

Mai mult decât atât, pentru a încheia lucrările la timp s-a încheiat un nou acord de subcontractare cu societatea Consiliului Local, Edilitara, care se va ocupa de partea dinspre Poliția Județeană. „Cel care a câștigat licitația în afară de societățile pe care le avea în subcontractare a mai luat și societatea Edilitara. Am avut o discuție cu directorii din cadrul Primăriei Târgu Jiu și cu domnul Zaharia, pentru a putea finaliza lucrările până la data prezentată anterior, 26 iunie, pentru a putea finaliza procedura ulterioară. Este adevărat se încheia odată cu preluarea acestui stadion și cu depunerea documentației pentru omologare. Dacă recepția se va face pe data de 26, toate actele pe care le putem emite, ne putem încadra“, a precizat Romanescu.

4 comentarii

  1. Explicatii complet aiuristice! Asta-i chiar prostul prostilor si panglicarul suprem, toti ii dau tzeapa… Cat de ridicol sa fii sa te lauzi la toti cei ce-s naivi sa te asculte cu ceva ce nu-i fezabil…Avem primar ciuca bataii, vai de steaua noastra

  2. Asta-i paradoxul prostiei la romani, sa aleaga in fruntea turmei un berbec pe masura.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*