Micul Băse a primit un buchet de la TRANDAFIRI de la soția unui fost președinte al ROMÂNIEI!

0
33

Pasionat de politică și dornic să reușească în viață, Petre Scurtu din Turceni a avut parte de un început frumos de an școlar! În prima zi de școală a primit un dar neașteptat care l-a bucurat enorm!

Petre Scurtu, sau Micul Băse cum a fost poreclit, a primit zilele trecute un frumos buchet de trandafiri portocalii și un bilet de felicitare de la fost Prima Doamnă a României, Maria Băsescu. Copilul, la fel ca în fiecare an, i-a trimis Mariei Băsescu o frumoasă felicitare și de 15 august, dar și de 8 septembrie, iar fosta Primă Doamnă a ținut să îi facă o adevărată și plăcută surpriză!

Cu ocazia începerii noului an școlar, Maria Băsescu i-a trimis un buchet de trandafiri portocalii Micului Băse din Turceni! „Am mers la școală și pe hol mă aștepta un domn înalt, bine îmbrăcat. Mi-a dat un colet pe care scria că expeditorul era doamna Maria Băsescu! Erau trandafiri portocalii și un bilet scris de domnia sa în care îmi ura un an școlar bun. Eu o felicitasem pe doamna Băsescu având în vedere sărbătoarea Sfintei Marii. M-a bucurat enorm gestul dumneaei”, a spus Petre Scurtu.

Și mama copilului a fost impresionată de gestul Mariei Băsescu: „Am plâns de bucurie, căci am văzut lumina ochilor fiului meu: fericirea îi îmbujorase fața! Am fost fericită să aflu că mai există asemenea oameni de o adevărată valoare, onești și cu bun simț, care se gândesc la alții. Mai există speranță, nădejde de viitor. Îi mulțumim doamnei Maria Băsescu, un om adevărat”, a spus mama elevului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here