Acasa / Actualitate / Nici un sfert din medici nu au venit la ședința de votare a managerului Spitalului Județean

Nici un sfert din medici nu au venit la ședința de votare a managerului Spitalului Județean

Nici măcar un sfert din medicii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu nu au participat la ședința de votare a viitorului manager.
Doar aproximativ 40 de medici din totalul de aproximativ 190 care își desfășoară activitatea în cadrul unității medicale, au votat cele două propuneri făcute din rândul acestora cu privire la viitorul manager al unității medicale. 33 au votat cu medicul chirurg Neață și doar opt cu medicul Coleașă, directorul interimar al Ambulatorului Spitalului Județean, după plecarea lui Vasile Stănculete.
Mulți medici nu au putut participa la ședință. De exemplu, Elena Vlad, medic pneumolog, nu a putut să fie prezentă pentru că a avut pacienți programați de aproximativ o lună: „Ședința a fost programată la o oră la care eu munceam. Eu mă aflam la ambulatoriu până la ora 15,00. La Pneumologie, rata de programare a pacienților cu listă de așteptare la o lună și nu îmi permit să las pacienții la ușă și să spun că eu plec la o ședință“.

Ar fi votat cu medicul Coleașă

Medicul Elena Vlad a declarat la o emisiune de la Gorj că, dacă ar fi putut să participe la ședința respectivă, ar fi votat cu medicul Coleașă: „Pe doamna doctor Coleașă o cunosc mai mult, fiind o colaboratoare apropiată pentru că este medic alergolog. Este clar că o votam pe doamna doctor, pentru că este tânără și am o colaborare bună cu dumneaei“.
Medicul pneumolog a spus că ședința nu a fost bine organizată, pentru că era nevoie de mai mult timp pentru ca medicii să facă propuneri și să voteze. Elena Vlad spune că medicii sunt timorați și din acest motiv nu au venit cu alte propuneri.

Un comentariu

  1. ARAJAMENTE POLITICE ALE LUI VALCEANU!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*