18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăActualitateNoi locuri de muncă pentru gorjeni

Noi locuri de muncă pentru gorjeni

Gorjenii, care sunt în căutarea unui loc de muncă, în această perioadă se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, care în perioada 6-13 octombrie pune la bătaie, noi posturi, adresate atât persoanelor cu studii medii, cât și celor care au finalizat cursurile unei facultăți, în speță Ingineria.

Numai puțin de 165 de locuri de muncă îi așteaptă pe gorjeni în această perioadă. Potrivit reprezentanților Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, aceste locuri de muncă se adresează atât persoanelor cu studii medii, cât și celor care au studii superioare. Mai precis, posturi sunt, numai voință să existe. Angajatorii caută de la ingineri, consilieri economici, directori de societăți comerciale, până la dulgheri, instalatori, zugravi, mecanici auto. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internethttp://lmv.anofm.ro/index_lmv.php, unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.

Zece pictori și graficieni recunoscuți participă la Simpozionul Internațional „Atelierele Brâncuşi”

0
Deschiderea Simpozionului Internațional „Atelierele Brâncuși” pentru secțiunea Pictură și Grafică a avut loc luni, 15...

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 22.08.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 22.08.2022, astfel:

O nouă degringoladă în PNL Gorj

0
După ce a trebuit să vină un șef de la centru, în persoana prim-vicepreședintelui Dan...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!