Acasa / Actualitate / Nouă candidați râvnesc la postul de farmacist șef la Spitalul Rovinari

Nouă candidați râvnesc la postul de farmacist șef la Spitalul Rovinari

spital-rovinariUn număr de nouă persoane își doresc postul de farmacist șef în cadrul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari. Inițial s-au înscris zece persoane, însă unul dintre aspiranți nu a îndeplinit condițiile necesare, astfel că și-a retras dosarul. Până în prezent nu s-a stabilit data examenului, dar nici membrii comisiei.

Competiția va fi strânsă la Rovinari, însă numai unul dintre cei nouă candidați va ocupa postul vacantat. Din comisia de examen vor face parte persoane din afara unității medicale. „Noi cerem de la alte spitale farmacist primar, un observator DSP, unul din partea primăriei și un secretar. Nu este necesar să cerem de la centrele universitare pentru că noi ne încadrăm în categoria altor unități sanitare față de cele pentru spitalele clinice cu secții clinice universitare, institute sau centre medicale clinice, precum și pentru spitalele județene. Subiectele nu le facem noi, nu avem pe nimeni în comisie, implicarea noastră este ca și beneficiar”, a declarat Adrian Murea, managerul spitalului din Rovinari.

Persoana care ocupa postul de farmacist al spitalului din Rovinari a lucrat în unitate în ultimii ani chiar dacă era pensionată, legea permițând acest lucru, însă acum a ales să renunțe la post.

Un comentariu

 1. co-ruptu de la Rovinari

  SI ATUNCI CUM SE FACE CA UN JANDARM DE LA TG JIU ESTE SIGUR CA NEVASTA-SA O SA OCUPE ACEST POST ? EA ESTE CU RADACINI IN ROVINARI, DIN NEAMUL PUPAZANILOR.
  ESTE ATAT DE SIGUR INCAT A DEVENIT ENERVANT DE LAUDAROS. COCOANA SI-A SCHIMBAT SE PARE SI PRIN GARDEROBA CA SA AIBA CU CE SE ECHIPA IN PRIMA ZI DE SERVICIU LA SPITAL.
  MACAR DACA AR STI CEVA MESERIE DAR DIN CATE STIU A FACUT FACULTATEA LA ARAD PE LA VREO 35 DE ANI, LA FARA FRECVENTA.
  RADU CALIMAN CE ZICE DE CHESTIA ASTA ? EL E BINE PREGATIT CA FARMACIST DAR EU AS PARIA TOT PE CORUPTIE.
  SPER CA SA FIE TOTUSI PARCHETUL PE FIR CA ASTIA PARCA PREA SE LAUDA PESTE TOT CA POSTUL ESTE AL EI.
  ALOOOOO !!!!!! DNA-U’ !!!!!!!
  DOMNU MUREA SI DOMNU PRIMAR, AVETI GRIJA CA V-AU BAGAT ASTIA IN TEXTELE LOR. SI COCOANA SECRETARA A COMISIEI SA AIBA GRIJA….

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*