O mare companie este interesată să preia Avicola

0
95

avicolaO mare companie din domeniul industriei cărnii este interesată de preluarea activelor societății Avicola Târgu Jiu, care se află în procedură de faliment. Societatea Avicarvil, care este prezentă pe piață sub brand-ul „La Provincia”, intenționează să achiziționeze de la lichidatorul judiciar, Consulting Company, toate spațiile necesare reluării procesului de creștere a puilor și de abatorizare. Planul de investiții depinde de un credit acordat de o bancă. „Există o bancă pentru asigurarea finanțării. Dumnealor reprezintă un jucător mare pe piața cărnii. Vor să obțină un credit mai mare pentru că doresc dezvoltarea și modernizarea capacităților”, a spus Emanoil Ciobanu, reprezentantul Consulting Company.

„Fermele necesită investiții”

Posibilul investitor vrea să repună în funcțiune toate fermele. „Avicola are potențial, dar, din păcate, fermele necesită investiții. Dumnealor doresc să activeze toate fermele, chiar și cele care erau dezafectate și se aflau în conservare. Investiția este destul de mare și au apelat la o bancă. Tranzacția nu este încă o certitudine. Șansele sunt foarte mari, dar trenăm pe anumiți pași de procedură. Ne dorim ca această tranzacție să se realizeze. Suntem trecuți de jumătate”, a mai precizat Emanoil Ciobanu.

20 de persoane asigură paza

În momentul de față, cheltuielile sunt destul de ridicate, pentru că trebuie asigurată paza. „Asigurăm paza cu 20 de persoane care provin din rândul angajaților, iar aceștia sunt monitorizați de o firmă de pază. Activitatea este oprită de anul trecut”, a adăugat lichidatorul judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here